Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

koledzy mam pytanie czy jest ktoś na tym forum albo ewentualnie zna kogoś kto zajmuje się renowacją łódek ?

Dokładnie chodzi po prostu o położenie w paru miejscach szpachli i przygotowanie do malowania.

W sumie to nic wielkiego ale sam niestety nie mam na to czasu a wolałbym żeby to zrobił ktoś to ma o tym pojęcie.

Za wszystkie informacje bardzo dziękuję.

Pozdrawiam

Szpila Mateusz

Posted

Jak nikt z kolegów po kiju się nie odezwie ...

Poszukaj w okolicy jakiegoś lakiernika samochodowego … najlepiej starszej daty który na włóknie szklanym pracował.

Kolega u takiego budę z poloneza Track’a przerabiał na małe pływadełko na prywatny staw. Całkiem fajnie to wyszło.

Posted
Witam,

koledzy mam pytanie czy jest ktoś na tym forum albo ewentualnie zna kogoś kto zajmuje się renowacją łódek ?

Dawniej zajmował się takimi sprawami Ryszard Maszczak z Polańczyka współwłaściciel zajazdu "Zacisze". Nie wiem jak teraz. Możesz wygooglować adres i telefon i zapytać. Robił te rzeczy solidnie w oparciu o żywicę epoksydową.

Posted

Dawniej jak siedziałem parę miesięcy na Solinie to sam takie rzeczy robiłem ...remont kilku łódek ,nie mówię o wiosłówkach,kajakach etc....dziś Niestety to juz ńie te czasy..... Czas przede wszystkim czas.... Przydałby się hangar może garaż jakiś.......ehnto tylko wspomnienia... Jak wyślesz jakie usterki ,może zdjęcia to mam kilka osób które znam może by się tym zajęły....ale sami teraz budują łódki więc nie wiem jak z czasem... Pozdrawiam

• 4 years later...
Posted

Są plusy i minusy aktualnej pandemii. Dzięki temu jest trochę więcej wolnego czasu i można coś co nieco pogrzebać przy swoim sprzęcie ? Całkowity koszt renowacji w moim przypadku 200zł plus 3 dni robocizny 

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować