longin Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 Witam! Czy ktoś wie, o kimś kto robi woblery głowacicowe? Albo czy takowe można gdzieś kupić? Oczywiście "hand made". Pozdrawiam
ka-mil Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 Mariusz Wanatowicz Wob Art jak coś to daj znać to podeślę nr. Tel
longin Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Witaj! Dziękuję! Już nawiązałem kontakt. Nawet zamówiłem nie głowacicowe, tylko te na morską troć!
longin Posted February 26, 2022 Posted February 26, 2022 Właśnie wybieram się na Gotlandię! Tylko wojna! I nie wiem czy to dobry pomysł na tą chwilę!
Lucjan Kula Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 Boleniowe 7-emki 10-12 gram ✌️ I boleniowa cykada do testów ? Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
waluś Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Witam. Czy stosował ktoś może do lakierowania woblerów lakier 3V3 do parkietów?
Santiago Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 W dniu 30.10.2023 o 12:09, waluś napisał: Witam. Czy stosował ktoś może do lakierowania woblerów lakier 3V3 do parkietów? A o który Ci chodzi? Ten o wysokiej wytrzymałości? Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
waluś Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 W dniu 10.11.2023 o 19:39, Santiago napisał: A o który Ci chodzi? Ten o wysokiej wytrzymałości? Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Dokładnie ten
Santiago Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 W dniu 13.11.2023 o 09:28, waluś napisał: Dokładnie ten Używałem go kiedyś, ale moim zdaniem jest tragiczny. Ma kolor lekko bursztynowy i jak zrobiłem woblery "białe" to nawet po wyschnięciu lakier nie robił się idealnie bezbarwny.. Długo schnie i ma dziwny zapach.. Puszka poszła w odstawkę i tylko i wyłącznie Hartz Lack na woblery lub żywica epoksydowa.
waluś Posted December 23, 2023 Posted December 23, 2023 W dniu 15.12.2023 o 22:02, Santiago napisał: Używałem go kiedyś, ale moim zdaniem jest tragiczny. Ma kolor lekko bursztynowy i jak zrobiłem woblery "białe" to nawet po wyschnięciu lakier nie robił się idealnie bezbarwny.. Długo schnie i ma dziwny zapach.. Puszka poszła w odstawkę i tylko i wyłącznie Hartz Lack na woblery lub żywica epoksydowa. Ja właśnie używam Harzt Lacka i Domalux Silver Classic (już go chyba nie produkują). Chciałem spróbować czegoś innego ale chyba nie ma sensu kombinować. Dzięki kolego za odpowiedź.
Lucjan Kula Posted December 23, 2023 Posted December 23, 2023 Hartz Lack najlepszy nie żółknie i ma dobrą twardość szkoda kombinować 👍
Jaś _Wędrowniczek Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 W dniu 27.12.2020 o 09:46, Santiago napisał: Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Nie tracą na intensywności pracy? Jak wygląda skuteczność zaciec i holu?
Pawel79 Posted September 27, 2024 Posted September 27, 2024 (edited) Chwilę mnie tutaj nie było, trochę podglądałem ale nie łowiłem, za to trochę strugałem z myślą, że kiedyś wrócę. I wyszło takie coś, potrzebowały odświeżenia, pierwsze zostały zrobione z sosnowej palety i ładnie łowiły między innymi na Wisłoku. Tutaj jeszcze link do pracy, trochę jakoś słaba ale już niebawem postaram się bardziej. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited September 27, 2024 by Pawel79
Pawel79 Posted October 13, 2024 Posted October 13, 2024 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Zestaw na jesień. Dostały żywice i kotwice, gotowe na zęby.
TOmaSZ Posted October 13, 2024 Posted October 13, 2024 Ten trzeci to mi się skojarzył z filmem gdzie jest Nemo
Pawel79 Posted October 19, 2024 Posted October 19, 2024 I dobrze się kojarzy, jeszcze miała być Dori ale to jak się dorobię żółtego w swoim zestawie farb. W przyszłym tygodniu, powinienem do tego grona dolozyc parę bardziej kolorowych kolorów ale na razie muszę zrobić formę do obciążenia.
Pawel79 Posted March 21, 2025 Posted March 21, 2025 (edited) Temat jerkow trochę stanął ale coś tam sobie dłubie. Odswieżyłem wobler z dedykacją sandaczom ale akurat na ten model mam swój rekord bolenia, szczupaki też lubią a i okonie coś tam zjadały. Ale z innej beczki szukam najczystszego ciurka w okolicach Rzeszowa żeby nagrać ładnie ich pracę. Filmik z Wisłoka poniżej ale mało widać. https://youtube.com/shorts/47zBBWu6p5Y?si=PiXJXkgthL2CL9qV Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować . Jeszcze tylko dodam na filmiku fajnie widać jak poszczególne kolory są widoczne w takiej trąconej wodzie. Edited March 21, 2025 by Pawel79
Pawel79 Posted January 4 Posted January 4 Wątek trochę stoi a nie wierzę, że nikt nic nie dłubie. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Pawel79 Posted January 30 Posted January 30 Siedzę w kleniowo okoniowych tematach ale już trzeba myśleć o maju i czerwcu 😉Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Pawel79 Posted February 3 Posted February 3 Zostanę tu naczelnym spamerem, jako, że ostro biorę się za przynęty. Marzeniem jest skonstruowania palety woblerów do łowienia każdej interesującej mnie ryby w każdej partii wody. Teraz seria boleniowo / sandaczową wchodzi na blat i tak prezentuje się 8 cm stickbait już ubrany. Jeszcze pieszczoty i można robić formę. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Recommended Posts