NUNEK Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 1cm brakło do zmiany na nowy rekord.Ale i z tego grubaska się ucieszyłem.Sztuka jest dalej do złowienia.:D:D. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
adamus78 Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 1cm brakło do zmiany na nowy rekord.Ale i z tego grubaska się ucieszyłem.Sztuka jest dalej do złowienia.:D:D. Gratuluje rybek. Idąc za przykładem Władz PSW (kol.Siksa) i przypadku kolegi @Strongbow proponuję założyć nowy wątek "Łowiska we Francji". Tak żeby nie wprowadzać forumowiczów w błąd. @Strongbow też tu zamieszczał fotki swoich rybek ale zostały one przeniesione do innego wątku "Łowiska UK".
LuJu Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Ale kloc! Co do osobnego tematu. czy nie wystarczy utworzyć np. "łowiska zagraniczne" i osobno "łowiska polskie (poza Podkarpaciem)"?
NUNEK Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Witam. Dziękuje za założenie nowego Tematu.Bardzo jestem z tego zadowolony i niech to będzie FRANCJA. Dziś dzień wolny za sobotę więc wcześnie rano szybki wypad na ryby.Wczoraj było 39 stopni na dziś podają 41.Ja już po rybach,cały czas łowi się tylko małe sumy.Czekam cierpliwie na ''MAMUŚKI''. I zdjęcia na pewno zobaczycie tutaj. Z wędkarskimi pozdrowieniami dla wszystkich NUNEK. PS. WSZYSTKIE RYBY WRACAJĄ DO WODY. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
LuJu Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Twoje upały idą do nas. Mogliby też jeszcze trochę tych zębatych przerzucić.
NUNEK Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Oglądałem Teleexpre Panoramę i teraz czekam na Fakty wszędzie mówią że ciepło w Polsce a u mnie jest tak,jak na załączonym obrazku:D Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
kafel Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 tylko chmiel -on łagodzi temperatury Jakie tam na topie?
NUNEK Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Oczywiście że jest i Stellka,Jak jesteś na miejscu w Rzeszowie to mogę ci podać 6szt zimnego chmielu made in Malta:)
NUNEK Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 Tak na szybciora kilka fotek.Wpadłem na chwilę do domu zobaczyć czy kurczęta i kwoczka ok. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
NUNEK Posted August 10, 2015 Author Posted August 10, 2015 Wczoraj pisałem że wstawię kilka fotek z weekendu po wędkowaniu i testach nowych woblerach. Napiszę krótko woblery pierwsza liga dają nura nawet do 6m. Były i ryby ale niestety nie zawsze się wygrywa z dużą rybą może i była życiówka ale przegrałem po kilku chwilach z dużym sumem. Tu kilka starszych fotek z przed 2-3 tygodni wcześniejsze wypady weekendowe. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
NUNEK Posted August 10, 2015 Author Posted August 10, 2015 i tutaj jeszcze kilka fotek z sumkami. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
NUNEK Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Ostatnio brakło 1cm do nowego rekordu ale wczoraj dołożyłem +9cm do mojego ''NOWEGO REKORDU'' Radość nie do opisania po wyholowaniu ryby nie potrafiłem się opanować z wielkich emocji. PS. Ta duża ryba jest w dalszym ciągu do złowienia:D:D:D. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
NUNEK Posted October 12, 2015 Author Posted October 12, 2015 Dwa tygodnie temu będąc u mojego serdecznego przyjaciela Thierry wybraliśmy się na ocean Atlantycki.Celem było łowienie makreli do wędzenia i marynowania w occie.Rybki super współpracowały na tak zwany zestaw ''mitrajet'' łowiliśmy po 5szt na raz.Aż tu na moim delikatnym zestawie zameldował się Konger 111cm.Chwilę to trwało aż wydarłem to z wody.Ryba dwa razy wyjechała na ''wstecznym'' z podbieraka i bardzo mnie to zdziwiło potem jeszcze jedna próba na ''wstecznym'' z łodzi ale w końcu trafiła pod obiektyw aparatu. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
kafel Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Już się pakuję ....STOP.....Jutro będę u Ciebie....STOP......Szykuj kije .......STOP.........Piwo mam......STOP.......
NUNEK Posted October 12, 2015 Author Posted October 12, 2015 Wszystko jest już gotowe.Jedziesz sam czy może z rodziną zobaczyć tour Eiffel.Piwa nie bierz tylko gorzale,na piwo już zimno.
kafel Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Chyba jednak podszkolę francuski:) Rybki super połowiłeś. U nas na Bałtyku byś nie poszalał. Z tego co się dowiedziałem wszystko masowo jest wyławiane na mączkę rybną. Niedługo zostanie tylko plankton. Aż się ciśnie - jaki kraj takie ryby ....... - - - Updated - - -
NUNEK Posted October 20, 2015 Author Posted October 20, 2015 (edited) Trzeba w końcu zacząć zarzucać filmiki. Krótki filmik z Ebro-Hiszpania ,mały sumek 143cm. Z góry sory za teksty ale to nie ja:D:D:D Edited October 20, 2015 by NUNEK
NUNEK Posted October 21, 2015 Author Posted October 21, 2015 Dzisiaj wstawię sumka z Sekwany. https://youtu.be/Gg5Y-CLUJD0.
NUNEK Posted October 23, 2016 Author Posted October 23, 2016 Witam wszystkich. Po długiej nieobecność powracam z moim NOWYM REKORDEM.Tym razem doszło mi aż całe 5cm. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
NUNEK Posted October 24, 2016 Author Posted October 24, 2016 A zapomniałem napisać chociaż to oczywiste ryba w dobrej kondycji wróciła do wody i jest dalej do złowienia.
Recommended Posts