Jump to content

Bajery na forum ;)

krs

Recommended Posts

Pewnie zauważyliście pojawiające się flagi obok każdego postu, forum posiada ciekawa opcje geolokalizacji na podstawie numeru IP osoby wysyłającej post, wymaga to aktualizowania co jakiś czas bazy pul (od puli a nie pola icon_wink.gif adresów IP , jest tego w bazie aż 87 tysięcy. Jak to działa oto przykład, nieskromnie zapodam link do swojego postu :

http://www.fishing.org.pl/forum/index.php?t=msg&goto=760 &rid=4&S=f295b4c3c1e635ec1ed81978924dc29b#msg_760

Aha mamy na forum jednego niemca piszącego z leżajska . Kto sprawdźcie sami icon_wink.gif

Ja nie mówię, że to niemożliwe. Dla mnie każda brunetka z miseczką C jest pozytywnym ewenementem natury icon_wink.gif

wiesz co ja myślę? icon_smile.gif że na miano ewenementu (nawet pozytywnego) nie zasługuję, bo w naturze jest wiele takich egzemplarzy icon_smile.gif))

Rybce się nic nie pomyliło... icon_smile.gif samo z siebie jakoś tak wyszło... Czy zbrodnią jest czasem odbiec od tematu? icon_wink.gif I czy Ty Wifer zawsze jesteś tak KONKRETNY i zawsze mocno identyfikujesz się z danym tematem?icon_wink.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy