krs Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Pewnie zauważyliście pojawiające się flagi obok każdego postu, forum posiada ciekawa opcje geolokalizacji na podstawie numeru IP osoby wysyłającej post, wymaga to aktualizowania co jakiś czas bazy pul (od puli a nie pola adresów IP , jest tego w bazie aż 87 tysięcy. Jak to działa oto przykład, nieskromnie zapodam link do swojego postu : http://www.fishing.org.pl/forum/index.php?t=msg&goto=760 &rid=4&S=f295b4c3c1e635ec1ed81978924dc29b#msg_760 Aha mamy na forum jednego niemca piszącego z leżajska . Kto sprawdźcie sami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Amerykańska flaga u Jakuba mnie jakos nie zdziwiła, ale niemiecka już tak.Pozdrawiam wszystkich bez względu na barwy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted November 22, 2008 Author Share Posted November 22, 2008 Amerykańska flaga u Jakuba mnie jakos nie zdziwiła, ale niemiecka już tak.Pozdrawiam wszystkich bez względu na barwy. Mnie tez zdziwiła ta flaga ale to nie błąd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanisław Mączka Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Jak wiecie mój domowy sprzęt padł jakiś czas temu. Dlatego piszę z pracy (mam zgodę szefa Holendra zresztą). Fajnie mam, nie? Serwery są gdzieś w świecie więc dlatego może się ta flaga pojawia.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted November 24, 2008 Author Share Posted November 24, 2008 Jak wiecie mój domowy sprzęt padł jakiś czas temu. Dlatego piszę z pracy (mam zgodę szefa Holendra zresztą). Pogratulować takiego szefa. Nie wiem czy wiecie ale strona www.fishing.org.pl siedzi na serwerze w......... Amsterdamie Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 to może to nie "podkarpacki" a HOLENDERSKI serwis wędkarski??))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted November 25, 2008 Author Share Posted November 25, 2008 to może to nie "podkarpacki" a HOLENDERSKI serwis wędkarski??))) Na to wygląda , serwer leży w Holandii , szef Stanisława jest Holendrem , coś w tym jest )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 a HOLENDER to nie jest nazwisko przypadkiem;-)? bo może to o nie narodowość chodzi? ale ja nie wiem.... ja tam jestem tylko SKROMNYM Użytkownikiem FAJNEGO FORUM ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted November 25, 2008 Author Share Posted November 25, 2008 ja tam jestem tylko SKROMNYM Użytkownikiem FAJNEGO FORUM ) Rybko_3 jesteś skromnym użytkownikiem czy skromną użytkowniczką forum , he ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 U Ż Y T K O W N I C Z K Ą oczywiście ))) ale "użytkownik" brzmi...łatwiej ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanisław Mączka Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 He, he,... Nazywa sie Matthijs Dietvorst. I też wędkuje (za sobą ma przygody wędkarskie na Nowej Gwinei, RPA, Nowa Kaledonia itd.) No i jest naszym (naszego koła i klubu) najlepszym sponsorem. Trudno mu zrozumieć brak poszanowania wody i środowiska, który niestety obserwuje wokół siebie. Ale dość o tym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 no to się wydało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Czyli co? Nici ze szczupłej brunetki z miseczką C? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 to nadal jest aktualne:-))) a ja myślałam, że dla wędkarza zawsze najważniejsze są ... rybki;-)))) a nie miseczki:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wifer Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 To prawda rybki są zawsze najważniejsze zwłaszcza te z miss-eczką C. W końcu wędkarz to też chłop i jak każdy lubi te "duże niebieskie oczy". chciałem powiedzieć "BAJERY NA FORUM" Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 no jasne - facet to facet - i czy ma wędke czy jej nie ma to i tak będzie ogladał się za długimi nogami p.s oczy niebieskie posiadam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Genetykiem nie jestem ale jeszcze nie słyszałem o osobie będącej brunetem/ką i mającej niebieskie oczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 zdarzają się rzeczy różne w przyrodzie ... ale za ewenement natury wcale się nie uważam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Ja nie mówię, że to niemożliwe. Dla mnie każda brunetka z miseczką C jest pozytywnym ewenementem natury Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Ja nie mówię, że to niemożliwe. Dla mnie każda brunetka z miseczką C jest pozytywnym ewenementem natury wiesz co ja myślę? że na miano ewenementu (nawet pozytywnego) nie zasługuję, bo w naturze jest wiele takich egzemplarzy )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Tak ale jeszcze są blondynki, szatynki, łyse, otyłe, bez zębów, z cellulitem, z miseczką A,B,D,E i bójcie się Boga F A to znacznie ogranicza pole manewru. Wystarczy już żartów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 chciałam zauważyć tylko, że to bardzo fajne miejsce na tym forum;-) i ostatnio najbardziej aktywne;-)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wifer Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Też tak uważam, ale czy przy okazji nie zmienia się idea tego wątku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Rybce pomyliło się znaczenie tego wątku. "Bajery" odebrała zbyt dosłownie Ale rozwiązaliśmy ten problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Rybce się nic nie pomyliło... samo z siebie jakoś tak wyszło... Czy zbrodnią jest czasem odbiec od tematu? I czy Ty Wifer zawsze jesteś tak KONKRETNY i zawsze mocno identyfikujesz się z danym tematem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts