Jump to content

Recommended Posts

Posted

Będę szczery . Nie chciał bym tego za darmo :eek:

Posted

Dzieki takim typom jak on ubywa nam dużych ryb,żałosny pseudołowca ciekawe czy smakowało mu to mięsko,musiało chyba smakować jak 300 kilogramowa świnia!!!:mad::mad:

1

Posted
Tutaj macie "hurtownika" i możliwość zamówienia większej ilości trofeów:mad:

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3619902

Zgłosiłem do allegro jedną z tych aukcji, może ktoś zdrowo myślący ją zdejmie jak i pozostałe. Koledzy zróbcie to samo, wystarczy kliknąć Zgłoś naruszenie zasad (na górze po prawej stronie obok nazwy aukcji) a potem -> Zgłoś przedmiot naruszający zasady -> Inny przedmiot naruszający zasady, jak będzie więcej zgłoszeń to może coś z tego wyjdzie ;)

Posted

Jeżeli ktoś jest zarejestrowany na allegro to warto wysłać do sprzedającego stosowną wiadomość o naszym stosunku do tego barbarzyństwa.

• 1 month later...
Posted

Co z tego że ktoś mu to wyśle, on to pewnie p****ie. I się będzie śmiał.:mad: Jakby to było nielegalne to od razu zapemnił bym mu wjazd na chate chłopaków z kryminalnej.

Posted

Zgłosić naruszanie zasad na allegro, ale jakich bo jakoś nie znajduje sensownej odp na to pytanie. Nie zrozumcie mnie źle jestem wrogiem takich sytuacji jak ta z tym sumem czy w ogóle mięsiarstwa, mimo to nie widzę żadnych podstaw żeby aukcja została ściągnięta.

• 5 months later...