mukuz Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Witam. Kupiłem kijek cormoran ulf i mam z nim problem. Jedna z przelotek jest krzywo położona i zastanawiam się czy to będzie miało jakiś wpływ na odległości rzutowe? Na łączeniu słychać też dziwne stukanie(dzwonienie:D) bez względu na to czy kij jest rozłożony czy nie. Warto reklamować takie coś? Dzięki:) Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Winko Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Trochę krzywo to delikatnie powiedziane Na zasięg rzutu to raczej nie będzie znacznie wpływało ale ja itak bym na Twoim miejscu reklamował - niech robią wędziska jak się należy a nie takie buble na rynek wypuszczać
krs Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Pozwoliłem sobie przenieść posty do działu sprzętowego. Jeżeli kij jest nowy to się nawet nie zastanawiaj tylko reklamuj, nie jest to kij do ciężkiego łowienia, przeciążeń kto wie jakich nie będzie blanku nie uszkodzisz ale możesz mieć potem problemy z odsprzedaniem takiego kija, ja bym się nawet nie zastanawiał tylko oddał go sprzedawcy, jeżeli kupiłeś przez net to zażądałbym zwrotu kosztów wysyłki, sklep chyba widział co wysyła, mógł wysłać pełnowartościowy sprzęt. Dodatkowo to stukanie, tez nie jest normalnym objawem.
Recommended Posts