Jump to content

Recommended Posts

Posted

witam wszystkich a w szczegolnosci miłośników "miśków"!:)

Jestem na tym forum nowy ale mam nadzieje ze znajdą sie tutaj karpiarze z Krosna lub okolic! Co by kiedy można było gdzies razem wyskoczy na miśki! Pozd

Posted

witam Was panowie karpiarze:) Pebar ładnego miska zlowiles!:) panowie macie gdzies w swoich okolicach jakies łowiska godne polecenia?

Posted

dzieki:) u mnie w okolicy jest pare ciekawych miejsc! jezeli chodzi o lowiska komercyjne to miedzy innymi: wróblowa,siepietnica,lowisko w besku,lowisko u waldka w rymanowie, no i 2 zbiorniki zaporowe:solina i sieniawa. zapraszam w te strony:)

• 2 months later...
Posted

Witam :)

korzystając z tego że wiosna tuż tuż i pogoda coraz bardziej sprzyja wiosennym spacerom itp pomyślałem sobie że może by się udało w któryś wieczór gdzieś siąść w jakiejś "mordowni" tudzież barze hehe przy piwku i się poznać lepiej, porozmawiać o sezonie, o planach, zasiadkach itp... ?

Jest nas Tu pare osób niektórzy weterani, niektórzy początkujący i myślę że takie spotkanie przyda sie każdemu...

Co o tym sądzicie ?

pozdrawiam i czekam na odpowiedzi...

Posted

Propozycja jak najbardziej ciekawa;) a posiedzenie w miłej atmosferze przy kufelku bursztynowego nektaru z wszech miar kusząca.Zaproponuj jakiś "kameralny" lokal bo ja już dawno nie odwiedzałem podobnych lokali w Rzeszowie choć dawniej dość aktywnie uczestniczyło się w życiu miejscowej "bohemy":D.Ludzie porozjeżdżali się gdzieś po świecie a i spelunek w stylu "Rarytas" czy "Relax" już nie ma:(:D.Ale piwko ma dalej taki sam smak:D.

Posted

Jeśli ma być kameralnie to zapraszam di Pijalni Piwa Warka w Rzeszowie na ul. Joselewicza koło sklepu Karina. Nowootwarty lokal pod szyldem piwa WARKA, sam chętnie się spotkam

Posted

Jak pijalnia Warki to jestem:D A przypadkiem nie mam tam jak w KFC, czyli po zakupie napoju za 5zł, dolewamy sobie ile damy rady, za frajer?

Posted

@Siksa to by było zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe:D.Poczekajmy jeszcze kilka dni może ktoś będzie jeszcze chętny a potem ustalimy datę;).