manitu Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 witam wszystkich a w szczegolnosci miłośników "miśków"! Jestem na tym forum nowy ale mam nadzieje ze znajdą sie tutaj karpiarze z Krosna lub okolic! Co by kiedy można było gdzies razem wyskoczy na miśki! Pozd
rapala Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Witam,Witek z Rzeszowa:).A więc jest nas już kilku sympatyków karpiowania;).
manitu Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 witam Was panowie karpiarze:) Pebar ładnego miska zlowiles! panowie macie gdzies w swoich okolicach jakies łowiska godne polecenia?
rapala Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Przejrzyj ten wątek http://www.fishing.org.pl/forum/showthread.php?t=685.Ja ze swojej strony nic chyba już nie wymyślę.Jak znasz jakieś ciekawe łowiska w swojej okolicy to możesz dorzucić.
manitu Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 dzieki:) u mnie w okolicy jest pare ciekawych miejsc! jezeli chodzi o lowiska komercyjne to miedzy innymi: wróblowa,siepietnica,lowisko w besku,lowisko u waldka w rymanowie, no i 2 zbiorniki zaporowe:solina i sieniawa. zapraszam w te strony:)
Szpilka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Witam korzystając z tego że wiosna tuż tuż i pogoda coraz bardziej sprzyja wiosennym spacerom itp pomyślałem sobie że może by się udało w któryś wieczór gdzieś siąść w jakiejś "mordowni" tudzież barze hehe przy piwku i się poznać lepiej, porozmawiać o sezonie, o planach, zasiadkach itp... ? Jest nas Tu pare osób niektórzy weterani, niektórzy początkujący i myślę że takie spotkanie przyda sie każdemu... Co o tym sądzicie ? pozdrawiam i czekam na odpowiedzi...
rapala Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Propozycja jak najbardziej ciekawa;) a posiedzenie w miłej atmosferze przy kufelku bursztynowego nektaru z wszech miar kusząca.Zaproponuj jakiś "kameralny" lokal bo ja już dawno nie odwiedzałem podobnych lokali w Rzeszowie choć dawniej dość aktywnie uczestniczyło się w życiu miejscowej "bohemy":D.Ludzie porozjeżdżali się gdzieś po świecie a i spelunek w stylu "Rarytas" czy "Relax" już nie ma:(.Ale piwko ma dalej taki sam smak:D.
mapet77 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Jeśli ma być kameralnie to zapraszam di Pijalni Piwa Warka w Rzeszowie na ul. Joselewicza koło sklepu Karina. Nowootwarty lokal pod szyldem piwa WARKA, sam chętnie się spotkam
Szpilka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Jestem jak najbardziej za hehe teraz tylko pytanie kiedy ? no i przede wszystkim kto bylby chetny ?
Siksa Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Jak pijalnia Warki to jestem:D A przypadkiem nie mam tam jak w KFC, czyli po zakupie napoju za 5zł, dolewamy sobie ile damy rady, za frajer?
rapala Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 @Siksa to by było zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe:D.Poczekajmy jeszcze kilka dni może ktoś będzie jeszcze chętny a potem ustalimy datę.
Recommended Posts