lenox Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Troszkę się przedłużyło ale jest: http://domkikrzemienna.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittspeed Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Wirtam, wybieram się tam na kilka dni, jak z rybom tam, tz czy tylko duże okazy, czy małe i średnie też są, jakie gatunki, jak zarybione (chodzi o intensywność brań) jakie wrażenia ogólne. Dziękuje za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trish Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Mógł by ktoś odpowiedzieć na pytania kolegi wyżej ? Jak jadę od Dynowa to jest to pierwszy czy drugi staw wzdłuż drogi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorius1234 Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 Byłem 4 dni w tym miejscu , okolica super , widoki również i bardzo blisko do wędek z domku to i można odpoczywać , co do ryb na federka łapałem głownie karpiki 1- 2 kg w zasadzie kroczki , zdarzyły się też leszcze. Na ciężki grunt pelet/ kulki to karpiki 3-4 kg w sumie gdzieś z 7 no i jeden większy karpik 8 kg . Widziałem piękne 10 kg amury i potężne karpie ale ciężko było trafić w gusta Drapieżnik jest i to całkiem sporo mnóstwo złapanych sandaczy około wymiarowych i małych szczupaków , na pewno jest też sum duży którego można upolować . Wypoczynek pierwsza klasa , miło spędzony czas z rodziną i rybki w tle Tak mi się spodobało , że chyba wrócę za rok na kolejnym urlopie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał82 Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Tak mi smaka narobiłeś, że dziś żona zrobiła na mniejszy domek rezerwację w sierpniu Pytanie mam, czy stanowisko przed domkiem należy do domku czy wynajmując domek musisz gdzieś chodzić po stawie? Bo ze zdjęć widać że tam jakaś siatka jest przy stawie, czy to tylko złudzenie optyczne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorius1234 Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Jest siatka ale otwarta bramka czas, więc wynajmując mały domek spokojnie można zaraz za bramką łowić na tym stanowisku , jak dla mnie najlepsze miejsce reszta po drugiej stronie daleko i mniej atrakcyjna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał82 Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 No to super, dzięki za info Łowiłeś także w nocy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorius1234 Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 Niestety jak to na urlopie - więcej piłem wieczorami więc odpadało ale chodziłem ze spinem po zachodzie słońca i dało się skusić parę sandaczy a i brania były na karpiówkach ale max do 23 byłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
majmaj Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Hej. Tam są dwa stawy do łowienia zgadza się? Te zdjęcia z galerii na stronie to z tego stawu co nie ma tam domków? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorius1234 Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 jest jeden staw na jednej stronie jest domek właściciela + 6 osobowy z super dostepem do łowiska a po drugiej 2 domki na więcej osób chyba 8-10 i tam trudniej o łowienie z racji dużej skarpy koło domków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał82 Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Jeden staw jak kolega wyżej napisał. Chociaż za drogą gdzie stoją dwa domki jest kolejny większy staw. Nie wiem czy tam wolno łowić czy nie, ale faktycznie miałem wrażenie, że część zdjęć robionych jest właśnie na tamtym stawie. Np. pomost, na tym mniejszym nie widziałem nigdzie pomostu, a na tym większym za drogą jest dostępny Ogólnie miejsce bardzo urokliwe... Podczas pobytu nie złowiłem może zbyt wiele ryb ale było kilka takich 1-2kg, jedna 3 oraz 6 i 8 kg. Zaliczyłem kilka spinek. Faktycznie miejsce do łowienia jest fajne przy mniejszym domku, nie wyobrażam sobie np 4 wędkujących przy tych większych domkach, nie dość że przesmyk, to skarpy no i teraz z 3 stron obsiana kukurydza w sumie uniemożliwiająca rozbicie namiotów, biwaku ... Ale polecam bo naprawdę fajne miejsce na odpoczynek Na pewni tam jeszcze wrócę Link to comment Share on other sites More sharing options...
majmaj Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Są dwa stawy jeden kolo domków a następny po drugiej stronie drogi. Może ktoś jest tutaj co lowił na obydwu stawach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenox Posted September 6, 2016 Author Share Posted September 6, 2016 Dnia 25.08.2016 at 13:24, Michał82 napisał: nie wyobrażam sobie np 4 wędkujących przy tych większych domkach, nie dość że przesmyk, to skarpy no i teraz z 3 stron obsiana kukurydza w sumie uniemożliwiająca rozbicie namiotów, biwaku ... Kiedyś już pisałem że nie jest to typowe łowisko karpiowe,ale agroturystyka z możliwością wędkowania.Nie ma tam stanowisk i nigdzie nie jest napisane że łowimy tylko przed domkiem.Skarpa jest tylko po jednej stronie przesmyku i została podniesiona,aby San nie podlewał domków,zresztą dwa kolejne w drodze. A sam przesmyk i okolice to najlepsza miejscówka.Nie trzeba walić w hektary żeby coś złowić.Wystarczy chlebek i jazda. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts