Guest Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Jakie kwiaty najbardziej lubicie? Ja po prostu uwielbiam wszystkie polskie kwiaty, ale i w ogóle roślinność. Ostatnio dostałam piękny bukiet od swojego narzeczonego, wysłał mi pocztą z kwiatami usunieto link , bardzo miły gest. A Wy jakie kwiaty lubicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisses Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Ale że co? Kwiaty na forum wędkarskim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Ja najbardziej lubię "Kwiat jabłoni" dobrze kopie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafel Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Sam temat ok. Staram się kupować i sprzedawać wszystko to co polskie, nawet mając w świadomości że mógłbym to kupić taniej w jakimś zachodnim hiperkołchozie. Nie pozwólmy żeby nasze dzieci obijały się po zmywakach na zachodzie aby jakoś zarobić na lepsze życie. Wspierajmy polską gospodarkę a tym samym utrzymujmy nasze miejsca pracy. Poza tym na kwiatkach się nie znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Ja się zgadzam z Oktawianem w 100% :beer: dodam pioseneczkę o kwiatach :beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macio33 Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Najlepsze Polskie są.... KOBIETY !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts