gujmar Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Witam. Chcę kupic kuchenkę turystyczną na kartusze na krótkie wypady, ma ona służyć głównie do zaparzenia świeżej kawy itp. na pewno nie będzie służyła do gotowania kuku. Jakie polecacie i dlaczego? Jeśli możecie to opiszcie ich dobre i złe strony. Ja zastanawiam się nad następującymi ( trzecia w kolejności posiada palnik ceramiczny - przynajmniej ma taki opis): Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Kupiłem ostatnio tą środkową. Wyszło dosyć tanio. Póki co jestem zadowolony. Pakowana w walizeczkę, grzeje szybko i sprawnie. Dodatkowo jest blokada na nabój z gazem żeby przypadkiem nic nie p****o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Też mam kuchenkę ze środkowej fotki i jestem zadowolony. Myślę ,że za te pieniądze warto ją nabyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epo Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 (edited) Ja posiadam party grill campingazu i jest super praktyczny oprócz możliwości standardowej zagotowania czegokolwiek można spokojnie kiełbaskę lub jajeczko czy tez karkówkę przyrządzić ...polecam no i wszystko mieści się w malutkiej torbie Edited December 18, 2015 by epo Link to comment Share on other sites More sharing options...
okon744 Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Bierz tą z palnikiem ceramicznym. Mam coś takiego i jest trochę lepsza od zwykłej, szybciej grzeje, jest wydajniejsza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekn Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Dla mnie ważna jest mobilność, więc polecę to: http://www.redbird.pl/product-pol-27543-Primus-kuchenka-turystyczna-Power-Cook-Piezo.html Solidna, mieści się w kieszeni. Jeżeli będziesz używał do niej czajnika turystycznego Primusa, to realny czas zagotowania 1l wody rzeczywiście wyniesie 2-3 min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts