halfdanTheBlack Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 Wojciech Grochola - Pracownia Pstrągman Naprawiałem, polecam
ka-mil Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Witam mam namiary na Pana Bogdana bodajże z Rzeszowa który naprawia takie tematy. Numer dostałem od Przemka z Dębicy przy okazji serwisu kołowrotków 602129209
Beczko Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Witam, chciałem odświeżyć temat. Czy ma ktoś namiary na osobę, która naprawia wędki w Rzeszowie lub okolicach?
Gabriel Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 Pytanie - co ci się stało, jak poważne jest uszkodzenie, czy co tam trzeba zrobić. Nie wiem czy Robert BRC się tym jeszcze zajmuje-możesz sprawdzić - kontakt na ich stronie. https://sklep.brc.com.pl/ Witek - WD Wobler z Przemyśla - tylko nie wiem jak z terminami. Do Kariny (teraz haczykowo.pl) na warszawskiej kiedyś przychodził Pan który wędki naprawiał - musisz zadzwonić i zapytać. I na tą chwile w okolicy chyba tyle.
ryba7 Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 (edited) Właśnie pisałem do BRC, mam małą fuche do zrobienia - uchwyt na przynętę. Ciekaw jestem czy jeszcze coś działa, dam znać! PS Dostałem wiadomość że nie przyjmują żadnych zleceń.. Edited February 6, 2023 by ryba7
tedi62 Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 Zależy co jest do zreperowania, ale drobne tematy ogarnia p.Darek z Tyczyna, sklep Damers obok kościoła.
Recommended Posts