ciopson Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Witam, chciałbym zakupić jakiś rozsądny kijek pod klenia. Z racji ograniczonego czasu na wyjazdy nad San i ulubione muchowanie postanowiłem porzucać troszkę za kleniami na Wisłoku w okolicach Strzyżowa. Dlatego poszukuję jakiegoś kija (kołowrotek jeszcze się ostał pod spining :)) zakupię również kilka woblerków pod klenia najlepiej hand mady znane i lubiane przez klenie. Czy możecie coś polecić ciekawego? Kwota jaką dysponuję to powiedzmy do 150 zł za kij może być używka reszta na przynęty
czleq Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Ja używam Mikado NSC Light Spin, bardzo fajny kijek na klenia, fajne ugięcie, mało spadów. Można rzucać daleko nawet lekkimi przynętami, dobrze radzi sobie z obrotówkami w prądzie. W serwisie na A. w wersji 5-20g (taka jak moja) za 155 zł. 250 cm długości. Moim zdaniem warto.
tomik86 Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Witam ja zaproponowal bym Ci Daiwe Exceler 2.7 3g-18g bordzo fajny kijek bardzo czuły i pelny nie wklejanka cena jaka mnie interesuje to 170 zl kij w idealnym stanie jak masz pytania pisz na priv dogadamy sie możemy rownierz się zdzwonic numer podam ci na priv jak bedziesz zainteresowany. Pozdrawiam Tomek
ciopson Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 Dzięki za zainteresowanie temat nieaktualny.
ergie1 Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Witam Poszukaj na portalu OLX.pl ( dawniej tablica) wędkę firmy Fujitsu Samurai długość 2,45 do 18 g, ktoś ze Skierniewic sprzedaje je hurtem , kupisz za 100 plus poczta i bardzo fajny kijek. Pozdrawiam
Recommended Posts