Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam kolegów.

Chciałem się wybrać do jakiegoś specjalisty od narządu ruchu a dokładnie do chirurga-ortopedy.

Chodzi o staw kolanowy.Może znacie dobrego lekarza w Rzeszowie.

Jak jeszcze grałem w piłkę to się orientowałem:).Teraz już nie bardzo.

Słyszałem o doktorze Białku który pracuje na Rycerskiej że jest dobry.

Z góry dziękuje za pomoc.

Posted

Jaszczuk, naprawiał kilku moich kolegów i wszystko było ok. Ciężko się do niego dostać ale warto. Pracuje w Szpitalu Miejskim a prywatnie przyjmuje w przychodni na ulicy Warzywnej.

Posted (edited)

Osobiście moge polecić Dr Bielaka robił mi już wiązadło krzyżowe i składał biodra na śrubach.. 

przyjmuje w RENIE na rejtana 100zł wizyta.

No i w sumie pół roku temu robił mi przy ścięgnach w nadgarstku :D więc 3 razy mnie naprawiał.

Edited by Kaskader
Posted

O to jesteś już po przejściach:).

Dzwoniłem do tego Jaszczuka 130zł wizyta nawet od Jutra w Lux-med.

Opinie są dobre o tym lekarzu na necie.

Posted
1 godzinę temu, Kaskader napisał:

Osobiście moge polecić Dr Bielaka robił mi już wiązadło krzyżowe i składał biodra na śrubach.. 

przyjmuje w RENIE na rejtana 100zł wizyta.

No i w sumie pół roku temu robił mi przy ścięgnach w nadgarstku :D więc 3 razy mnie naprawiał.

Bez obrazy - nick adekwatny do wiadomości z posta. :)

Posted

Dużo osób poleca dr Bieleckiego, u dr Białka kolega miał robione wiązadła i wszystko dobrze poszło. Jeśli chodzi o mnie to kolano miałem robione u dr Pasierba, wszystko w porządku było, gość zna się na rzeczach tylko minus u niego z rehabilitacja.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Posted

Dzięki za odpowiedzi i podpowiedzi:).

Wybiorę chyba Białka o Bieleckim słyszałem trochę negatywów jak i z Pasierbem.

Ale to jak w każdej robocie,czasem  popełnia się jakieś błędy i na kogoś trafia:)

• 4 years later...
Posted

Hej był ktoś w ostatnim czasie u.dr. Bialka?Byłem dawno temu i wtedy przyjmował w Profamili ale mówił że będzie miał prywatny gabinet.

Mam guza nad kostką i kość nie zrośnięta po jakimś złamaniu na stopie. Chodziłem z tym nawet nie wiem ile?.Na NFZ nam czekać na zwykłe USG do Marca takie kolejki.Moze ktoś doradzi gdzie on przyjmuje i czy można u niego zrobić USG na wizycie.

Pozdrawiam.

Posted

Ja śmiało mogę polecić Ryszard Bielak specjalista ortopeda-traumatolog. Uratował moje kolana ( dwie artroskopie i osteotomia ) a było już badzo źle....

Posted
W dniu 29.12.2020 o 19:45, Sewer34 napisał:

Ja śmiało mogę polecić Ryszard Bielak specjalista ortopeda-traumatolog. Uratował moje kolana ( dwie artroskopie i osteotomia ) a było już badzo źle....

robil mi wiazadlo krzyzowe, ciesn nadgarstka, i oba biodra (sruby) tez polecam

Posted (edited)
14 minut temu, Kaskader napisał:

robil mi wiazadlo krzyzowe, ciesn nadgarstka, i oba biodra (sruby) tez polecam

Bez urazu ale taki mi się od razu nawineło

Edited by ka-mil
  • 1 year later...