Piotrek10 Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Witam kolegów. Chciałem się wybrać do jakiegoś specjalisty od narządu ruchu a dokładnie do chirurga-ortopedy. Chodzi o staw kolanowy.Może znacie dobrego lekarza w Rzeszowie. Jak jeszcze grałem w piłkę to się orientowałem.Teraz już nie bardzo. Słyszałem o doktorze Białku który pracuje na Rycerskiej że jest dobry. Z góry dziękuje za pomoc.
ryba7 Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Jaszczuk, naprawiał kilku moich kolegów i wszystko było ok. Ciężko się do niego dostać ale warto. Pracuje w Szpitalu Miejskim a prywatnie przyjmuje w przychodni na ulicy Warzywnej.
gamcio Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 A co Ci kolego dokładnie dolega z kolanem? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Piotrek10 Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 A ile za wizytę u tego Jaszczuka?Dzwoniłem do Profamilii tam przyjmuje ten Białek 120zł za wizytę.
Kaskader Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 (edited) Osobiście moge polecić Dr Bielaka robił mi już wiązadło krzyżowe i składał biodra na śrubach.. przyjmuje w RENIE na rejtana 100zł wizyta. No i w sumie pół roku temu robił mi przy ścięgnach w nadgarstku więc 3 razy mnie naprawiał. Edited March 7, 2016 by Kaskader
Piotrek10 Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 O to jesteś już po przejściach. Dzwoniłem do tego Jaszczuka 130zł wizyta nawet od Jutra w Lux-med. Opinie są dobre o tym lekarzu na necie.
robin Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 1 godzinę temu, Kaskader napisał: Osobiście moge polecić Dr Bielaka robił mi już wiązadło krzyżowe i składał biodra na śrubach.. przyjmuje w RENIE na rejtana 100zł wizyta. No i w sumie pół roku temu robił mi przy ścięgnach w nadgarstku więc 3 razy mnie naprawiał. Bez obrazy - nick adekwatny do wiadomości z posta.
Expiress Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Ja osobiście mogę polecić DR Bobra na Lubelskiej przyjmuje . Naprawiał mi już kolano i jestem zadowolona .
gamcio Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Dużo osób poleca dr Bieleckiego, u dr Białka kolega miał robione wiązadła i wszystko dobrze poszło. Jeśli chodzi o mnie to kolano miałem robione u dr Pasierba, wszystko w porządku było, gość zna się na rzeczach tylko minus u niego z rehabilitacja. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Piotrek10 Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 Dzięki za odpowiedzi i podpowiedzi. Wybiorę chyba Białka o Bieleckim słyszałem trochę negatywów jak i z Pasierbem. Ale to jak w każdej robocie,czasem popełnia się jakieś błędy i na kogoś trafia
Piotrek10 Posted December 23, 2020 Author Posted December 23, 2020 Hej był ktoś w ostatnim czasie u.dr. Bialka?Byłem dawno temu i wtedy przyjmował w Profamili ale mówił że będzie miał prywatny gabinet. Mam guza nad kostką i kość nie zrośnięta po jakimś złamaniu na stopie. Chodziłem z tym nawet nie wiem ile?.Na NFZ nam czekać na zwykłe USG do Marca takie kolejki.Moze ktoś doradzi gdzie on przyjmuje i czy można u niego zrobić USG na wizycie. Pozdrawiam.
Piotrek10 Posted December 29, 2020 Author Posted December 29, 2020 19 styczeń najwcześniej.Bialek 200zl,reszta dr.150. Jest też chirurg Chmielewski.On przeprowadzał mi amputację.
Piotrek10 Posted December 29, 2020 Author Posted December 29, 2020 Dr. orto.Victor Touma też Profamilia był ktoś?
kafel Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Zobacz Piotrek - Ortovita Budziwój, Szpital Św. Rodziny, Tam z usg i terminami nie powinno być problemu.
Sewer34 Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Ja śmiało mogę polecić Ryszard Bielak specjalista ortopeda-traumatolog. Uratował moje kolana ( dwie artroskopie i osteotomia ) a było już badzo źle....
Kaskader Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 W dniu 29.12.2020 o 19:45, Sewer34 napisał: Ja śmiało mogę polecić Ryszard Bielak specjalista ortopeda-traumatolog. Uratował moje kolana ( dwie artroskopie i osteotomia ) a było już badzo źle.... robil mi wiazadlo krzyzowe, ciesn nadgarstka, i oba biodra (sruby) tez polecam
ka-mil Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 (edited) 14 minut temu, Kaskader napisał: robil mi wiazadlo krzyzowe, ciesn nadgarstka, i oba biodra (sruby) tez polecam Bez urazu ale taki mi się od razu nawineło Edited January 4, 2021 by ka-mil
PiotrekP10 Posted September 23, 2022 Posted September 23, 2022 Potrzebny ortopeda na nfz w miare dobry.Wiem ze kolejki pewnie dlugie ale potrzebuje.Rzeszow-Mielec. Pozdrowienia
Maffinka Posted September 23, 2022 Posted September 23, 2022 lek. Jerzy Michał Bober polecam Przyjmuje na warzywnej.
Recommended Posts