Guest Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Witam. Mam kolegę który chce wyrobić sobie kartę wędkarska po raz pierwszy jak będzie cena 300 zł czy jak ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czleq Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Brat robił rok temu w styczniu, bodajże 292 zł płacił wszystkiego. Razem ze składką jakąś tam dobrowolną w moim kole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Nowi wstępujący do PZW członkowie uczestnicy, którzy po raz pierwszy opłacają składki członkowskie są zwolnieni z konieczności wniesienia składki okręgowej. A w tym o co chodzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
domek1995 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 O ile dobrze pamiętam członkiem uczestnikiem można być jeśli mamy poniżej 16 lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafel Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 www.kartawedkarska.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafaello Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Potrzebuję informacje odnośnie wędkowania dziecka w wieku 10 lat. W kole zorientowałem się i skarbnik stwierdził że musi mu wyrobić legitymacje członkowską + opłaty na ten rok, wyszłoby około 80 zł,ale ze względu na wiek będzie wędkował z ojcem który nie jest wędkarzem,więc wobec tego czy ojciec musi posiadać kartę wędkarską?bez przynależności do koła i wnoszenia opłat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Co na to RAPR? Odpowiedź jest w rozdziale I pkt. 5: "5. Członek PZW do lat 14 ma prawo wędkować z następującymi ograniczeniami: w ramach własnego łowiska, zgodnie z limitem ilościowym i wagowym, wyłącznie pod opieką osoby pełnoletniej, posiadającej kartę wędkarską. " źródło: http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/3/wiadomosci/39226/pliki/rapr_2016_tekst_jednolity_.pdf Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafaello Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
uchal Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Witam. Próbowałem dzisiaj opłacić zezwolenie jednodniowe na okreg Rzeszowski. Zalogowałem się oczywiście na portalu okoń. Wydawało się to proste , aż do momentu kiedy miałem wybrać kwotę do zapłaty. Wyobraźcie sobie , że system pomimo podania numeru karty wędkarskiej wybrał opcje dla niezrzeszonych , cena 129 zł ;-). I wiecie co zrobię ? Jadę na grzyby :-/. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts