Tfostekiusz Posted March 18, 2016 Author Posted March 18, 2016 W pozwoleniu jest pod numerem 19 -Zbiornik Duże Jezioro M. Szlacheckie, a w wykazie wód Motycze Poduchowe 5,58 ha. To który by to był jeśli nie ten?
Tfostekiusz Posted March 18, 2016 Author Posted March 18, 2016 O ten. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
marianosum Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 (edited) Próbowałem się dowiedzieć od znajomego ale ma jakiś problem z telefonem.On jest w tym stowarzyszeniu. http://sannamotycze.pl/news.php Jak z nim rozmawiałem jakiś czas temu to stwierdził że jest bardzo zadowolony z tego łowiska. Edited March 18, 2016 by marianosum
Tfostekiusz Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 No to w porządku. Ten duży zakręcony zbiornik to stowarzyszenie, dzięki za link. To który zbiornik jest w zezwoleniu i na stronie okręgu? Bo te 5 ha podane na stronie to trochę mało jak na ten stowarzyszenia. Ten na zielono to stowarzyszenie. To może ten na czerwono to PZW, i ten jest w zezwoleniu? Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Tfostekiusz Posted March 22, 2016 Author Posted March 22, 2016 Wszystko już wiem. Część tego dużego jest PZW a część Stowarzyszenia. Małe całe Stowarzyszenia. Granica jest na granicy gmin. Wieczorem wstawię mapkę. Link do Stowarzyszenia jest powyżej. Rozmawiałem z Prezesem, niesamowite ile oni tam ryb wpuszczają!!!
Tfostekiusz Posted March 22, 2016 Author Posted March 22, 2016 Mniej więcej w tym miejscu jest granica- czerwone PZW, zielone stowarzyszenie. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
marianosum Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Jest jakieś oznaczenie na brzegu? Hehe mam rozumiec ze co stowarzyszenie zarybi to członek pzw może złowić tak??
Tfostekiusz Posted March 28, 2016 Author Posted March 28, 2016 Miałem tam dzisiaj jechać i zobaczyć na miejscu co i jak, ale wczoraj w nocy jakiś życzliwy mi szybę w samochodzie wybił i jestem spieszony, a to ponad 20 km ode mnie.
Rybsonek Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Jeziora należą do PZW jest to dzika woda występują w niej wspaniałe okazy karpi leszczy amurów linków szpupaków i innych ryb
Recommended Posts