Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich sympatyków spiningu i nie tylko. Jako że nie było wiosennego zlotu jak to bywało w ostatnich latach, proponuję integracyjno-wędkarskie spotkanie. Łowisko do wyboru, termin powiedzmy lipiec,  wszystko we własnym zakresie, "ściepa" od wszystkich za największą rybę itp. Poddaję temat do dyskusji ;).

Moja propozycja: Pierwszy lipcowy weekend ( wszystkie gatunki do łowienia ), Wisła lub nizinny San (okolice Leżajska ). Może jakiś zbiornik?.

Posted

Za Wisła to będę zawsze:). Daje dwie propozycje spotkania. Dojazdowo idealnie. Jakby były inne propozycje to dawać.

Pierwszy termin można ustalić 01.07. Możliwość połowu każdej ryby, każdą metodą.

Bez tytułu.png

Bez tytułu1.png

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Ech te Wiślane chłopaki <_< coś się Wam temat nie klei.

Lokalizacja Nr 2 jest OK.

Nowy most w Połańcu pomoże się przeprawić się tabunom forumowiczów z całeeeeego Podkarpacia.

Termin listopadowy ? W tym okresie fajne spiningowanie na Kanale Połaniec, jak i poniżej na Wiśle.

Musimy zaprosić @Rapalkę z kociołkiem :beer:

Posted

Ostatnio na zlocie był poruszany temat. Ja zacząłem, ale nie ciągnę tego dalej przez brak chętnych. Ja  jestem tam "zawsze", kwestia zgłoszenia, umówienia i łowimy !

Posted

Lucek będzie, Rapale namówimy i już mamy dużo gęb do jednego kociołka :beer:

5 lub 6 listopad, co wam lepiej pasuje sobota czy niedziela ?

Posted

Temat powiedzmy prosty do dogrania. Ja bynajmniej czekam na uspokojenie się rzeki;).

Wstępnie możemy się ustawić na 29-30.10 lub 5-6.11. Wszystko zależy od stanu rzeki. Miejsce wybierze się pod "wszystkich". 

Celem pewnie w głównej mierze będą sandacze, więc pod nie się ustawi miejsce.

Posted

Panowie, z powodu nagłego (i niespodziewanego) wyjazdu za granicę, muszę niestety zrezygnować z integracji (:beer::beer::beer:)... - dwa Zloty w plecy... - za to na następnym (dla zainteresowanych) opowiem historyjkę o wędkowaniu we fiordach, różowych sumach, głupikach ludojadach, oraz jarząbkach :)