Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zakupiłem za niewielkie pieniądze multitool marki Gerber, nie planowałem zakupu ale myślę że narzędzie to przyda się nad wodą, temat dość ogólny piszcie czy używacie tego typu gadżetów i ewentualnie co polecacie a czego nie.

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Posted

"Nie mieszajmy myślowo dwóch różnych systemów smakowych ..." ogólnie wiadomo ,że  te odkręcane są  najsmaczniejsze :D . A wracając  do tematu  to chyba tez  zakupię  taki lub podobny multitool.W tym roku  podczas pływania rozleciało mi się  zabezpieczenie  przy dźwigni silnika.Tak napawde usterka do naprawienia "na tym czasem" na wodzie,oczywiście  jak się ma czym :D .Trzy kilometry dymania do samochodu po to aby mieć  dostęp  do śrubokręta. .. 

Posted
1 godzinę temu, LuJu napisał:

Widać, że nie jest dedykowany do wędkarstwa - brak korkociągu.

Cenna uwaga, można ten brak przeboleć zważywszy na koszt zakupu ~30zł, nie można mieć wszystkiego,  najważniejsze - jest otwieracz do butelek.

Posted

Butelki można doskonale otwierać dolnikiem od muchówki. Typowego multitoola nie używam - do sytuacji awaryjnych wystarcza mi swiss army knife Victorinoxa.

Posted
23 godziny temu, krs napisał:

Jesteś w lepszej sytuacji ja nie jestem muszkarzem, dolnikiem od spinningu butelki raczej nie otworzę.

Ale stopką kołowrotka czy wahadłówką poradzisz:)