Guest Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Witam.Podobno do sprzedania jest staw nr4. Coś ktoś wie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Madura Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Czwórka to jest ten "dziki", zarośnięty w dużej mierze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Madura Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Uuu, jedyny którego urok doceniam i na którym mam w Rzemieniu cierpliwość i przyjemność łowić. Szkoda by było, żeby przestał być nam dostępny. Swoją drogą, pieniążki z wykupu "cegiełek" przy okazji składek miały iść na wykup jakichś łowisk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 54tyś chcą za niego nie są to duże pieniądze,liczmy że u nas w okregu Rzeszów jest 1000 wedkarzy. Za składki płacimy po 270zł jak by z tego wzieli 50zł to juz by było,50tyś i był by ładny staw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Madura Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Staw jest pierwsza klasa, klimatem estetycznym (o ile estetyka to dla kogoś argument) bije na głowę wszystko co wokół, a i dość rybny w mojej ocenie. Trochę naszych pieniędzy już w niego zainwestowane (zarybienia, dzierżawa). Link to comment Share on other sites More sharing options...
CR027 Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Wątpię w zakup. Natura 2000 !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irecki Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 To siedlisko ptactwa , wczoraj widziałem tam zimorodka , latają też kilkutysueczne stada szpakow , kaczki i sporo ptaków drapieżnych . Bardzo miło się na to patrzy , można zauważyć walki o terytorium ptaków drapieżnych , szczura wodnego , bobra , zaskrońca , padalca , i wiele pospolitszych gatunków , szkoda by to niszczyć . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macio33 Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Dnia 27 września 2016 at 20:10, emil napisał: 54tyś chcą za niego nie są to duże pieniądze,liczmy że u nas w okregu Rzeszów jest 1000 wedkarzy. Za składki płacimy po 270zł jak by z tego wzieli 50zł to juz by było,50tyś i był by ładny staw Skąd masz takie informacje o stawie i tej cenie? Z tego co wiem i pamiętam kiedyś koło w Mielcu chciało odkupić oba stawy 4 i 5 za 450 000 zł i właściciel nie był za interesowany. Teraz podobno chce sprzedać działki koło stawu 4 w cenie 2000zł/ar ziemi. Znajomy rozmawiał z kimś z koła w Mielcu i potwierdzili mu sprzedaż działek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts