Patryk Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Mam takie pytanie co myślicie o klejeniu sterow kleje na gorąco czy to wogole ma sens
Santiago Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Kup sobie klej Techniqll Konstrukcyjny, koszt około 8zł a jest bardzo dobry. Nie ma co kombinowac
Patryk Posted March 5, 2017 Author Posted March 5, 2017 Dzięki chciałem zapytać bo modne jest teraz klejenie takie na gorąco dzięki
Santiago Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Klej na gorąco się raczej nie sprawdzi do sterów, ale jak chcesz to możesz zrobić testy i napisać jak to się sprawuje
rally Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 klej na gorąco stosuje się do robienia bukietów i ozdób w kwiaciarni, to klej typu : "ty to trzymaj a ja idę po pieniądze" szkoda zachodu, poliwęglan jak koledzy wyżej piszą
Lucjan Kula Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Odnawiam temat panowie używałem technikolu ale niestety stery przy boleniowkach wypadają czy ktoś może polecić jakiś lepszy klej ??
rally Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Na jerku kiedyś czytałem że używają do sterów kleju UHU 300 i jest ok. może trzeba troszkę zmatowić poliwęglan będzie lepsza przyczepność. Ja w swoich woblerkach wklejam stery na pattex epoxy, ale opakowania są malutkie, dla Twojej produkcji raczej nieopłacalne - robiłem testy typu zarzucanie na kostce i betonie, ani raz ster nie wypadł, zazwyczaj był uszkodzony przez złamanie (choć poli ciężko łamać). Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
ka-mil Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Lucek wklejałem stery tym właśnie PATTEX EPOXY który wrzucił Wojtek i powiem że ci że trzyma i jest bardzo mocny. Koszt w OBI lub Castoramie między 8- 9zł.
Lucjan Kula Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Dzięki Panowie spróbuje najpierw tego uhu 300 bo dużo osób go poleca jak mi nie spasuje to spróbuje drugiego ???
Recommended Posts