Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich.

Jako wędkarze i zwykle miłośnicy przyrody, często podróżujemy w ładne i ciekawe miejsca.

Moi chłopcy powoli dorastają do rodzinnych weekendowych wyjazdów i zastanawiam się nad zakupem przyczepy campingowej, by połączyć rodzinny wypoczynek z wędkarstwem.

Ciekaw jestem czy są tu na forum ludzie, którzy "liznęli" już temat caravaningu i mogą coś doradzić.

Na pewno wielu z nas zna ciekawe pola campingowe nad wodą... a może ktoś mógłby okazjonalnie "ugościć" Kolegę z przyczepą na swojej działce (być może nawet poszukać towarzystwa dla własnych dzieci i żon, by wyrwać się na ryby)? Może jakieś miejsca, gdzie można stanąć "na dziko" lub w porozumieniu z właścicielem np. łąki?

Temat jest dość szeroki i myślę, że każdy zainteresowany mógłby tu znaleźć opisy ciekawych miejsc do spędzenia kilku dni (widziałem, że ludzie pytają o nie w różnych wątkach, a tu można by mieć to w jednym).

Zapraszam do rozwinięcia tematu.

Na początek ciekawostka... jest do kupienia "pole campingowe" nad Sanem w Ubieszynie, ale to dużo kasy za kawał krzaków i rozpadłe domki. No, ale jak by tak zrobić ściepę, to byłaby niezła baza dla PSW... (oczywiście żart).

Pozdrawiam