GuCeK Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Witajcie, Od pewnego czasu mocno nurtuje mnie temat tej słowackiej rzeki. Osławione tęczaki i monstrualne lipienie robią wrażenie. Jakie są wasze subiektywne odczucia z wizyty na tej rzece? Czy rybostan i rozmiary ryb faktycznie są tak liczne i duże jak się o nich czyta? Wrzućcie fotki ze swoich wypraw, opiszcie dominujące metody, przynęty... Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Miałem się w tym roku wybrać ale jakoś nie doszło do skutku. Ponoć trzeba dobrze kontrolować stany wód na Vahu bo częste zmiany poziomu mogą zaowocować bezrybną wycieczką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuCeK Posted November 22, 2017 Author Share Posted November 22, 2017 To jak w przypadku każdej rzeki - stan wód to loteria. Ciężko jest zaplanować wypad z ustabilizowanym poziomem wody bo na aurę nikt z nas nie ma wpływu Link to comment Share on other sites More sharing options...
indian Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 (edited) Podpytaj może na FF, tam znajdziesz więcej osób odwiedzających te wody. http://flyfishing.pl/mainforum/msg.php?id=157275&offset=0 Edited November 22, 2017 by indian Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuCeK Posted November 22, 2017 Author Share Posted November 22, 2017 Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Odcinek programu "Z wędką nad wodę w Polskę i świat" znad rzeki Wag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Nie zachęca ten Vag - szczególnie widokami Link to comment Share on other sites More sharing options...
zap007 Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 Cześć, Ja byłem w tym roku pierwszy raz. Faktycznie woda zmienia się cały czas. My trafiliśmy na bardzo wysoką. Miejscami chodziło się bardzo niebezpiecznie. Z rybami było słabo. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
rrthc Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 A tak w ogóle, jak się sprawy mają z opłatami itp itd? Z Jasła nie mam daleko, a do tego często wiosną i latem stacjonuje u teściów , a stamtąd na Słowację mam dosłownie 15 km. Jest coś ciekawego dla spiningisty czy większość mucha? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts