Piotrek10 Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Witam. Potrzebuje małej drewutni z altanką na działeczkę. W większości takie gotowce są robione z cieniutkich desek. Znacie jakiegoś stolarza który by zrobił coś trwalszego w drzewie?Okolice Rzeszów -Dębica. Jestem posiadaczem malej działki i chciałbym sobie schować narzędzia oraz mieć jakieś małe zadaszenie. Wiadomo cenowo ze by nie było bardzo drogoproszę o info pozdrawiam
Piotrek10 Posted July 29, 2018 Author Posted July 29, 2018 (edited) Np.coś takiego co by mozna puscic z boku belki i zadaszenie zrobić na miejsce siedzace https://allegro.pl/domek-narzedziowy-drewutnia-gospodarczy-altany-hit-i6894221099.html Edited July 29, 2018 by Piotrek10
Gabriel Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Kiedyś widziałem na działkach postawiony blaszany garaż - taki z 2x3 m. Z boku był obity lamelowym płotem i na to był puszczony winogron . z boku 2 belki pionowe, zamiast daszku także 2 segmenty płotu lamelowego. W sumie koszt koło 1,5 kpln i trochę pracy własnej. A masz bezpieczne miejsce na klamoty na działce i spokojne miejsce do wypoczynku, aranżowane wg własnych upodobań. Do tego meble z palet .. i zostaniesz bohaterem w swoim domu
ka-mil Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 (edited) Znajomi kupili przyczepę kempingową za grosze nie nadającą się do jazdy i robi za altankę i powiem że super sprawa. Dali coś około 1000zł i masz domek z kuchnią i kibelek. Edited August 3, 2018 by ka-mil
Piotrek10 Posted August 3, 2018 Author Posted August 3, 2018 też super sprawa tylko czekać na jakąś okazje
Piotrek10 Posted January 3, 2019 Author Posted January 3, 2019 Przyczepa kempingowa odpada:)żonie się nie podoba Jakiś stolarz okolice Dębicy Ropczyc Mielca? Potrzebuję niewielkiego domku z drewna altanke na działkę Pozdrawiam.
andy Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Ja trzy lata temu podczas tygodniowego urlopu "popełniłem" coś takiego Bez zacinania, tylko śruby 20 cm , wkręty i blachy kątowe jako wzmocnienie. Wymiary 230 wys.x 305 x 335 plus 15 cm okap. Z narzędzi piła, szlifierka kątowa z tarczą na papier ścierny, wkrętarka. Krokiewki 5 x 13, słupki 10 x 10 i 6 x 6 cm, deski ''25'' na dach. Na dachu 10 cm ziemi. Stoi stabilniej niż domy w Stanach podczas tajfunu
Gajowy Marucha Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Jeszcze tylko posadzić pszczołom odpowiednie rośliny i postawić ul na działce
Recommended Posts