Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam.

Potrzebuje małej drewutni z altanką na działeczkę.

W większości takie gotowce są robione z cieniutkich desek.

Znacie jakiegoś stolarza który by zrobił coś trwalszego w drzewie?Okolice Rzeszów -Dębica.

Jestem posiadaczem malej działki i chciałbym sobie schować narzędzia oraz mieć jakieś małe zadaszenie.

Wiadomo cenowo ze by nie było bardzo drogo:)proszę o info pozdrawiam

Posted

Kiedyś widziałem na działkach postawiony blaszany garaż - taki z 2x3 m.

Z boku był obity lamelowym płotem i na to był puszczony winogron . z boku 2 belki pionowe, zamiast daszku także 2 segmenty płotu lamelowego.

W sumie koszt koło 1,5 kpln i trochę pracy własnej. A masz bezpieczne miejsce na klamoty na działce i spokojne miejsce do wypoczynku, aranżowane wg własnych upodobań.

Do tego meble z palet .. i zostaniesz bohaterem w swoim domu :)

Posted (edited)

Znajomi kupili przyczepę kempingową za grosze nie nadającą się do jazdy i robi za altankę i powiem że super sprawa. Dali coś około 1000zł :) i masz domek z kuchnią i kibelek.

Edited by ka-mil
  • 5 months later...
Posted

Przyczepa kempingowa odpada:)żonie się nie podoba:D

Jakiś stolarz okolice Dębicy Ropczyc Mielca?

Potrzebuję niewielkiego domku z drewna altanke na działkę

Pozdrawiam.

Posted

Ja trzy lata temu podczas tygodniowego urlopu "popełniłem" coś takiego :P Bez zacinania, tylko śruby 20 cm , wkręty i blachy kątowe jako wzmocnienie. Wymiary 230 wys.x
305 x 335 plus 15 cm okap. Z narzędzi piła, szlifierka kątowa z tarczą na papier ścierny, wkrętarka. Krokiewki 5 x 13, słupki 10 x 10 i 6 x 6 cm, deski ''25'' na dach. Na dachu 10 cm ziemi. Stoi stabilniej niż domy w Stanach podczas  tajfunu :D:beer: 

Caspian 057.jpg

Caspian 061.jpg

Caspian 063.jpg

IMG_8017.JPG