kropek26 Posted October 7, 2018 Share Posted October 7, 2018 Chciałem zapodać nowy temat "Wedkarskie Okazy" wrzucajcie fotki okazów które występują w Polsce,ale nie koniecznie zowione unas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted October 7, 2018 Author Share Posted October 7, 2018 To może na sam początek zacznę Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted November 11, 2018 Author Share Posted November 11, 2018 Takie dwa sandałki znalazłem na stronie fishing world. Chciałbym przynajmniej na żywe oczy takiego tygrysa zobaczyć Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haratacz Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 (edited) W dniu 7.10.2018 o 20:39, kropek26 napisał: Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować To brzana? Czy jakaś kuzynka naszej? Edited November 26, 2018 by Haratacz Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajak Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Jeśli to brzana to wygląda jakby jej matkę karp odwiedzał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted December 2, 2018 Author Share Posted December 2, 2018 Kiedyś w necie znalazłem artykuł o rzece Ebro w Hiszpania i tam pisało właśnie, że to jest brzana?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts