rapala Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Aby tak na trochę oderwać się od rybek,postanowiłem tak dla zabawy ,abyście pochwalili się swoimi pulpitami i napisali jakich systemów używacie?.Czasami z takich fotek można się sporo dowiedzieć o ich właścicielach;).A więc robicie zrzut ekranu,plik zapisujecie w formacie np. jpg. i wrzucacie na forum:). Mój system to stary,poczciwy i niezawodny XP (legalny:D) i z tuningowany pod Viste.
krs Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ja będę nieco bardziej oryginalny, mój system to uwaga: Malinowa Mandarynka 10.10 Co to takiego? To najzwyklejszy w świecie Linux Ubuntu - polscy spece nawali go Malinowa Mandarynka, czyż nie pięknie ? i do tego ta tapeta w w standardzie, czysty miód :D
rapala Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Czysta poezja:D.Jak może niektórzy zauważyli na moim pulpicie jet także plik z obrazem Linuxa;) ale od ponad roku nie mam natchnienia aby go zamontować i troszkę na nim podziałać.
phoenx Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 U mnie gości jedyny słuszny system operacyjny - Linux, obecnie Fedora 14 z Xfce, lecz serce me należy do Debiana...
Leszek Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Mól pulpit. Dopóki Robert nie wyzdrowieje i nie zasiądzie w nowym bolidzie w sesji wyścigowej stara renówka zostanie na pulpicie. Mam nadzieję , i trzymam mocno kciuki, ze stanie się to w czasie GP Węgier.
Recommended Posts