krs Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 Opisywana w wątku "chińskie plecionki" linka GHOTDA x4 jest już u mnie, szła ponad miesiąc, ale w końcu jest Zamówiłem najcieńszą jaka była, 10lb na szpuli 300m w kolorze czarnym, koszt uwaga oszałamiający, całość zamknęła się w 10zł Na pierwszy rzut oka całkiem solidna plecionka, wiadomo jest 4 splotowa, szorstka, chropowata, jak na 10lb całkiem "cienka" oczywiście na oko, jest cieńsza od PowerPro 10lb (czerwona), widać to na fotkach w powiększeniu, zdjęcia z mikroskopu elektronicznego, jeszcze nie opanowałem tego magicznego chińskiego urządzenia stąd może nie najlepsza jakość ale to zawsze coś. Koniec sezonu coraz bliżej nie wiem czy ją jeszcze użyje, napewno wyląduje na multiplikatorze, nie będą mi straszne brody, splątania i inne cuda, jak się sprawdzi kupię kilometr tej linki i będzie na krzaki i inne zadupia. Pierwsze wrażenia są całkiem OK. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Gajowy Marucha Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 Kurcze... Jak to się spisze, to wszyscy będą na kilometry zamawiać
krs Posted December 14, 2019 Author Posted December 14, 2019 Cena mocno atrakcyjna, ja płaciłem niewiele ponad 3zł za 100m. Nawinąłem linkę na multik, kolorystycznie pasuje idealnie Na tatule ct 100, weszła całość. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Jak się można było spodziewać brudzi niesamowicie, całe ręce czarne, rzuca się przyjemnie, rzeźbi po przelotkach co też jest normalne w 4 splotowej plecionce. Połowiłem z godzinkę, zaliczyłem ze dwie małe brody i jeden odstrzał. Nie spodziewałem się cudu, sprawdziłem wytrzymałość na zerwanie, 3 próby i linka strzelała pod obciążeniem 2-2.5kg czyli około połowę tego co jest zadeklarowane (10lb), tutaj mnie trochę zawiodła, myślę że lepiej wybrać grubszą, jest do wyboru sporo rozmiarów i kolorów. Poprzednia chińska linka marki Kastking którą miałem i testował ją jeden z kolegów z forum wydaje się że był to lepszy zakup ale i cena wyższa ok 15zl na 150m. Linka poszła już do ludzi, nie będę jej dawał na testy forumowiczom, bo chyba nie warto z tą jakością, ściągnę może za to na testy jakieś budżetowe 8 splotów.
Ruggar Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 Nie mam w tej chwili możliwości dodania zdjęcia, kupiłem z Ali plecionkę 014 podają 20lb jest to linka spotów cena za 500m okolo60 zł Jest naprawdę super slizga i wytrzymala ja polecam
Recommended Posts