Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jak wygląda wykonanie?? Te 6 przelotek wystarcza?? Jestem zdecydowany kupić 2 wędki tylko muszę wiedzieć wszystkie wady i zalety. Nie chce kupić i żałować. Więc kolego stiff43 wędka jest warta tej kasy???

Posted

Kolego @ Dominik18king czy każdorazowo kiedy wpadnie Ci w oko jakiś kij w korku będziesz zakładał nowy wątek?Im więcej będziesz kombinował tym mniej będziesz wiedział.

P.S Kiedy w tamtym roku kupowałem Sharana w Niemczech to zajęło mi to ok.10min bo tyle mniej więcej trwała rozmowa ze szwabiszkiem i następne dwa dni aby pojechać i przywieść do domu!

Posted
Jak wygląda wykonanie?? Te 6 przelotek wystarcza?? Jestem zdecydowany kupić 2 wędki tylko muszę wiedzieć wszystkie wady i zalety. Nie chce kupić i żałować. Więc kolego stiff43 wędka jest warta tej kasy???

podejdż do sklepu wędkarskiego weż do ręki i sam oceń, według mojej oceny to dość przyzwoity sprzęt za te pln.

Posted

Kiedy w tamtym roku kupowałem Sharana w Niemczech to zajęło mi to ok.10min bo tyle mniej więcej trwała rozmowa ze szwabiszkiem i następne dwa dni aby pojechać i przywieść do domu!

Z calym szacunkiem, wedka cormoran to nie jakis-tam volkswagenik.;):D

Posted

Dominik18king "królu" z łaski swojej pomysł czasem sam idź i pomacaj w sklepie jakieś kijaszki i się zdecyduj (bo do przyszłego sezonu kija nie kupisz:cool:) a nie ( tak jak rapala zauważył) z każdym kijem nowy wątek malo tego ze z kijem to i z kolorem diod :rolleyes::eek:

ps chcesz karpiówke?... kup greys'a i będziesz miał z głowy :cool:

pozdrawiam i życzę szybkiego zdecydowania i zakupu ;)

hej

Posted (edited)

Jak by była taka możliwość to bym sprawdził sam. W Mielcu i okolicach nie ma kijka który mnie interesuje. Ok już nie będe o nic pytał. Myślałem że forum właśnie po to jest. Znów pomyłka.Generalnie nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi. Jeśli chodzi o kolor diod to pytanie normalne i na temat. Wystarczy napisać " bez znaczenia" . Wędkarstwo gruntowe dopiero od roku mnie interesuje. Nie znam się więc pytam. Jeśli jest to niezgodne z zasadami forum " przepraszam".

P.S

Sygnałki videotronika kupiłem wczoraj w kolorze zielonym i niebieskim. Może nie tak łowne jak te lila róż ale mam nadzieje że coś się złapie. Może jaki zaczep :):)

Edited by Dominik18king
Posted

Dominik18king nie irytuj sie tak ale... no okej forum właśnie po to jest aby pytać, czytać, pisać, itd

Dominik18king osobiście bym ci polecił pójść do blaszaka w mielcu (doradzić się gruszki) wziąć kilka kijaszków, pomachać nimi, a potem zapytać o nie na forum i wybrać coś odpowiedniego dla ciebie

pozdrawiam ;)

Posted

Karp jak wiadomo najpierw zagląda na brzeg:) i ocenia sprzęt i jak mu się wtedy spodoba to jest branie na haku:D. Najważniejsze jest to co leży w wodzie na haku.

Posted

W blaszaku nic ciekawego nie ma tylko ceny. Np. videotronik za 56 zł z Tarnobrzega w blaszaku 84 zł.Blaszak to napewno najlepszy sklep w Mielcu ale wyboru nie ma. Ok zamykam ten wątek. Kupuje te kijki.