VeJeK Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 (edited) Witam serdecznie Poszukuje multiplikatora do wedki castingowej niskoprofilowego Przynęty jakimi bym się posługiwał to tak sądzę max 50g Chciałbym przeznaczyć max 400zl Zastanawiam sie nad ABU REVO X Czy moge liczyć na wasza pomoc ? Ps.Moze byc cos używanego lecz w dobrym stanie Edited October 21, 2020 by VeJeK
krs Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 Poszukaj na aliexpress Daiwę Tatulę CT 100, mam i sobie chwalę, fajnie pracuje od 10g wzwyż, kultura pracy moim zdaniem lepsza niż Curado/Abu Revo które mam/miałem. Ciekawa opcja to Shimano SLX u nas do dostania poniżej 400zł. Ja za Tatule z ali w tamtym roku dałem około 350zł za te pieniądze nic tylko brać
VeJeK Posted October 21, 2020 Author Posted October 21, 2020 Zastanowię sie na tym alli lecz jednak przyzwyczajony jestem do kupna z polski lub najlepiej na miejscu, nic bawic sie w ewentualne odsyłki pub czeknie na dostawe po kilka dni Wezme pod uwage tego shimaniaka Moze akurat ktos cos jeszcze doda
Pawel79 Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 Dokładnie tak. Też polecam tatulke z ali , w tamtym roku na 11 listopada zapłaciłem też cos w okolicach 350 zł . Oryginał, fakt gwarancji jako takiej nie ma ale tam się nie ma co zepsuć jak jej nie zajedziesz na przynętach 50 gram i więcej a w razie czego części dostaniesz np. u Mefisto także polecam .
Recommended Posts