Robertoo Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Stoję przed wyborem kołowrotka pod pstrągi .Na shimano się zawiodłem i chcę sprawdzić Daiwe.Wpadły mi w oko ninja i regal .Ninja ma 4 łozyska a regal 9 a róznica w cenie nie wielka .Ktoś używa któregoś z tych kołowrotków ? Wszelkie info mile widziane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzejm Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Mam ninie 3000 LT fajny kołowrotek z maślaną pracą mam go jeden sezon łowiłem na lekko bez katowania .Fajnie kręci i nie plącze plecionki . Następnym kołowrotkiem będzie Fuego LT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Posiadam Ninje LT 2500, jak na kołowrotek za którego dałem 190zł wart swojej ceny, może nie kręci tak fajnie jak nieco droższy Zauber 2000 ale jest dobrze, na minus może trochę gorszy nawój linki ale nic specjalnego się nie dzieje, plecionki mi nie plącze, trochę czuć bebechy przy założeniu cięższych przynęt albo większej obrotówki ale jak za te kasę to moim zdaniem bardzo udany zakup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjetia1 Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Posiadam regal 2000 od pół roku i jestem super zadowolony z tego kołowrotka. Lepiej dołożyć kilka złotych i być zadowolonym. Planuję kupić drugi, sama szpula kosztuje 80. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Młody1 Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 Osobiście używam Daiwe Ninja 2000 Lt , polecam kołowrotek wart tej ceny . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacob1993 Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Jaka jest różnica między ninja 1000lt a 2000lt czy to tylko glebikosc szpuli czy cos jeszcze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek96 Posted November 5, 2022 Share Posted November 5, 2022 Jak w każdym kołowrotu im większy rozmiar tym większa masa i przełożenie i pojemność Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts