blestemat Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Witam. Chyba każdy początkujący muszkarz/krętacz choć raz nie znając danego towaru gorzko się nim rozczarował po zakupie i otwarciu pudełka gdy już miał je w domu. Tworzę ten wątek w nadziei że koledzy dorzucą tu coś od siebie i powstanie taka mała lista dla początkujących, a możne nie tylko produktów nie najlepszej jakości których lepiej nie kupować. Więc takim badziewiem które mnie doprowadziły do szewskiej pasji są haczyki marki Hends. Pewnego razu zakupiłem kilka pudełek różnych rozmiarów i modeli. Na jak dobrze pamiętam na 8 pudełek tylko 2 były przyzwoite. W pozostałych zobaczyłem coś co chyba powinno być jakimś odpadem. Haki były skorodowane, trafiały się w pudełkach sztuki o nieco innym kształcie i rozmiarze niż sugerowała by to etykieta. I na dodatek pojedyncze egzemplarze miały brak lub nie do końca zagięte oczko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odprawic Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 No niestety, często tak jest że obrazek nie oddaje rzeczywistego stanu sprzętu. Pytanie ile w tym winy sklepu a ile producenta. _______________________________________________________ https://otomedi.pl/indeks-glikemiczny-co-to-lista-produktow/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts