szczepX Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Witam Polećcie proszę jakieś dobre miejsca w okolicach Krosna i Jasła (rzeki nizinne) gdzie mógłbym pospinngować z 10 letnim dzieckiem. Takie dość szerokie żeby sobie pochodzić w woderach i najlepiej żeby miało sporo miejsc do porzucania na w miarę niedużym obszarze. Proszę o to poradę żeby nie tracić czasu na szukanie miejscówek. Czasu mam mało a chciałbym zabrać dziecko w miejsce gdzie sobie przede wszystkim porzuca i nacieszy a nie będzie szukało godzinę żeby oddać kilka rzutów. Chociaż nie powiem bo lubimy też odkrywać nowe miejsca samodzielnie. Z góry dziękuję i pozdrawiam
DziubnieLubNie Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 (edited) Każdy ma mało czasu kolego i każdy musi zrobić swoją robotę czyli pojeździć i poszukać 😉 Obawiam się że możesz nie zrobić tutaj nikogo "na dzieciaka" aby dostać gotowca... Ale może i warto próbować, z drugiej strony to co innego szukanie dobrej i rybnej miejscowki a inna wygodnej bo może ta druga opcja jest dla ciebie lepsza skoro z dzieckiem bo w tym przypadku to bezpieczeństwo najważniejsze P s. Fajnie że probujesz wciągnąć dziecko w wędkowanie! Edited August 17, 2023 by DziubnieLubNie
szczepX Posted August 17, 2023 Author Posted August 17, 2023 Meh to nie metoda "na dzieciaka". Po prostu zaznaczam że to wędkowanie z dzieckiem czyli tak jak piszesz - bezpieczeństwo najważniejsze. Ale nie ukrywam że trochę liczę na gotowca. Nie muszą być wielkie ryby, dziecko cieszy każda. Mnie zresztą też. Co do wciągnięcia w wędkowanie to dziecko mnie zainteresowało z powrotem - po 20 latach przerwy. Ale tylko spinning - stacjonarne połowy nad stawem to dla mnie śmierć z nudów.
DziubnieLubNie Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Rozumiem bo też odwiedzam wyłącznie rzekę, ja jednak z feederem
seba77 Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Kurw... człowiek mie może już normalnie zapytać... wszystko tajne!!!! Pierdzielone podkarpacie!!!! Łowie w różnych województwach ludzie sami mowia chodź tu bo bierze!!!!tak samo z jazda autem !!! Byłem w Gdańsku jeździ się płynnie a unas sami zamulacze!!! Ludzie cię wpuszcza!!! PODKARPACIE!!! Akurat nie znam tych terenów... później ci coś może ogarnę!!! Napiszcie może na priv koledze
DziubnieLubNie Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 (edited) 2 minutes ago, seba77 said: Kurw... człowiek mie może już normalnie zapytać... wszystko tajne!!!! Pierdzielone podkarpacie!!!! Łowie w różnych województwach ludzie sami mowia chodź tu bo bierze!!!!tak samo z jazda autem !!! Byłem w Gdańsku jeździ się płynnie a unas sami zamulacze!!! Ludzie cię wpuszcza!!! PODKARPACIE!!! Akurat nie znam tych terenów... później ci coś może ogarnę!!! Napiszcie może na priv koledze 😂😂 Problem w tym że duże mięsiarstwo kolego, jak ktoś zna miejscówe z fajnymi rybkami to wręcz musi trzymać dla siebie.... Są tacy co gotowi przyjechać i zabić rybki... Edited August 17, 2023 by DziubnieLubNie
szczepX Posted August 17, 2023 Author Posted August 17, 2023 38 minut temu, DziubnieLubNie napisał: 😂😂 Problem w tym że duże mięsiarstwo kolego, jak ktoś zna miejscówe z fajnymi rybkami to wręcz musi trzymać dla siebie.... Są tacy co gotowi przyjechać i zabić rybki... W sumie tego nie wziąłem pod uwagę. Dzięki za oświecenie. Także jak ktoś chce to może na priv.
Recommended Posts