Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

Polećcie proszę jakieś dobre miejsca w okolicach Krosna i Jasła (rzeki nizinne) gdzie mógłbym pospinngować z 10 letnim dzieckiem. Takie dość szerokie żeby sobie pochodzić w woderach i najlepiej żeby miało sporo miejsc do porzucania na w miarę niedużym obszarze.
Proszę o to poradę żeby nie tracić czasu na szukanie miejscówek. Czasu mam mało a chciałbym zabrać dziecko w miejsce gdzie sobie przede wszystkim porzuca i nacieszy a nie będzie szukało godzinę żeby oddać kilka rzutów. Chociaż nie powiem bo lubimy też odkrywać nowe miejsca samodzielnie.

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Posted (edited)

Każdy ma mało czasu kolego i każdy musi zrobić swoją robotę czyli pojeździć i poszukać 😉

Obawiam się że możesz nie zrobić tutaj nikogo "na dzieciaka" aby dostać gotowca... Ale może i warto próbować, z drugiej strony to co innego szukanie dobrej i rybnej miejscowki a inna wygodnej bo może ta druga opcja jest dla ciebie lepsza skoro z dzieckiem bo w tym przypadku to bezpieczeństwo najważniejsze 

P s.

Fajnie że probujesz wciągnąć dziecko w wędkowanie!

Edited by DziubnieLubNie
Posted

Meh to nie metoda "na dzieciaka". Po prostu zaznaczam że to wędkowanie z dzieckiem czyli tak jak piszesz - bezpieczeństwo najważniejsze. Ale nie ukrywam że trochę liczę na gotowca. Nie muszą być wielkie ryby, dziecko cieszy każda. Mnie zresztą też. Co do wciągnięcia w wędkowanie to dziecko mnie zainteresowało z powrotem - po 20 latach przerwy. Ale tylko spinning - stacjonarne połowy nad stawem to dla mnie śmierć z nudów.

Posted

Kurw... człowiek mie może już normalnie zapytać... wszystko tajne!!!! Pierdzielone podkarpacie!!!! Łowie w różnych województwach ludzie sami mowia chodź tu bo bierze!!!!tak samo z jazda autem !!! Byłem w Gdańsku jeździ się płynnie a unas sami zamulacze!!! Ludzie cię wpuszcza!!! PODKARPACIE!!! Akurat nie znam tych terenów... później ci coś może ogarnę!!! Napiszcie może na priv koledze

Posted (edited)
2 minutes ago, seba77 said:

Kurw... człowiek mie może już normalnie zapytać... wszystko tajne!!!! Pierdzielone podkarpacie!!!! Łowie w różnych województwach ludzie sami mowia chodź tu bo bierze!!!!tak samo z jazda autem !!! Byłem w Gdańsku jeździ się płynnie a unas sami zamulacze!!! Ludzie cię wpuszcza!!! PODKARPACIE!!! Akurat nie znam tych terenów... później ci coś może ogarnę!!! Napiszcie może na priv koledze

😂😂 Problem w tym że duże mięsiarstwo kolego, jak ktoś zna miejscówe z fajnymi rybkami to wręcz musi trzymać dla siebie....

Są tacy co gotowi przyjechać i zabić rybki...

Edited by DziubnieLubNie
Posted
38 minut temu, DziubnieLubNie napisał:

😂😂 Problem w tym że duże mięsiarstwo kolego, jak ktoś zna miejscówe z fajnymi rybkami to wręcz musi trzymać dla siebie....

Są tacy co gotowi przyjechać i zabić rybki...

W sumie tego nie wziąłem pod uwagę. Dzięki za oświecenie. Także jak ktoś chce to może na priv.