Jump to content

Recommended Posts

Posted

może już wiecie lub nie . Okręg W-wa testuje już w/w wersję elektroniczną. Pewnie jak się uda bedzie u nas w 2024, zobaczymy 😉

Posted

Tarnów ma elektroniczny rejestr już od jakiegoś czasu (lat?). Opłacałem w ubiegłym sezonie dodatkowo z powodu dostępu do Wisły. Powoli widać zmiany w PZW na lepsze, ale trzeba odspawać jeszcze od stołków lokalnych dziadków, starych UB-eków i komuchów co nie nadążają za rzeczywistością i zmianami technologicznymi.

Posted (edited)

mówisz o rejestrze czy opłatach online ?ale tak tak mówisz to chyba tak jest , i jak z tym pewnie wygodnie nie trzeba nosić papiera 😁😁

Edited by Mżawa
Posted

poprawka, okreg mazowiecki testuje całą aplikację ,,the fish,, to karta wędkarska i wszystko w formie elektronicznej. podobno po tym aplikacja ma wyliczać gdzie jest najwięcej wędkarzy i tak bendą dzielone pieniądze dla okręgów. Jak tak będzie to Pzw Rzeszów pójdzie z torbami jak się nie weźmie w końcu do roboty i przestanie zarybiać tylko zbiorników karpiem 🤬

Posted
W dniu 15.11.2023 o 13:12, Mżawa napisał:

poprawka, okreg mazowiecki testuje całą aplikację ,,the fish,, to karta wędkarska i wszystko w formie elektronicznej. podobno po tym aplikacja ma wyliczać gdzie jest najwięcej wędkarzy i tak bendą dzielone pieniądze dla okręgów. Jak tak będzie to Pzw Rzeszów pójdzie z torbami jak się nie weźmie w końcu do roboty i przestanie zarybiać tylko zbiorników karpiem 🤬

Przecież u nas to oni mają po 300 lat, gdzie i do jakiej roboty... Ci z "jedynki" jeszcze żyją? 

Posted
W dniu 15.11.2023 o 09:21, DziubnieLubNie napisał:

Czy istnieje takie coś dla okręgów Rzeszów i Przemyśl?

Chyba nie. Chociaż opłaty można wnosić online, to rejestru online prowadzić już nie ma jak...

• 4 months later...
Posted
8 godzin temu, tomek96 napisał:

Link otrzymujesz na e mail jak wykupisz zezwolenie 

Tomek, ja płaciłem RZE on line i żadnego linka w e-mailu do rejestru elektronicznego nie dostałem, tylko link do pdf z e-zezwoleniem i rejestrem długopisowym