krs Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Mam łzy w oczach Dzisiaj zarejestrował się tysięczny użytkownik serwisu i jest nim FriQ - Witamy serdecznie !!! Skromnym upominkiem niech będzie naszywka, którą mogę wysłać pod wskazany adres - oczywiście graits
Schizaaa Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Coś wspaniałego , że tyle już osób mamy ! Dobra robota !
Guest Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Fajnie Szkoda tylko że ja nie dostałem takiego upominku :D
FriQ Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Dziękuję za to powitanie oraz naszywkę Nie sądziłem, że dostanę naszywkę. Będę ją dumnie nosić na rybki
Dominik18king Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 No ja naszywki za free nie dostałem ale nie narzekam. Kupiłem kijek Daiwa po promocji od kolegi krs.
krs Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 No ja naszywki za free nie dostałem ale nie narzekam. Kupiłem kijek Daiwa po promocji od kolegi krs. Kolego Dominik18king Tobie też wysyłam naszywkę, niech stracę
Andre Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 A co to? Szanowny Admin nie wybiera się na zlocik????Tam będzie można rozdawać bonusy do woli;)
krs Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Usilnie się staram aby choć na chwilę odwiedzić zlot. Pozostałe szefostwo zapowiedziało swoją obecność tak więc tragedii nie będzie, mam zapewnienia Siksy że osobiście będzie pilnował zakazu spożywania alkoholu na Zlocie, czyli nie mam się o co martwić :D
Dominik18king Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Kolego Dominik18king Tobie też wysyłam naszywkę, niech stracę No to kolego bardzo ( pozytywnie ) mnie zaskoczyłeś. Dziękuje
Oktawian Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Jeżeli alkohol, to po drugiej stronie i w krzakach:D Czyli zlot po drugiej stronie w krzakach
dedek Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 :D brać urlop na poniedziałek?... nie zapominajmy, że głównym punktem programu są rybki
Gochu Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 z okazji 1000 usera miałem przywieźć wino musujące ale skoro tak to pewnie zamiast korkiem... strzele z ucha
Recommended Posts