Jump to content

Recommended Posts

Posted

witam

tak jak mowilel otwieram temat i zapraszam do opisywania zasiadek i pokazywania zlowionych miskow:D jak pojade na zasiadke to po powrocie wszystko opisze!

pozdrawiam

Posted

Sobota i niedziela wybieram się na nockę na Otałęż,zobaczymy co będzie się działo mam nadzieję że nas nie zdmuchnie:D

Posted

witam

rapala to sie pospiesz bo przegapisz rozpoczecie sezonu:D ja jednak uderzam na Wróblowa w dniach 9-11kwiecien:) WRESZCIE:D tez mam nadzieje ze nas nie zwieje:eek:

podobno tylko w sobote ma byc kiepska pogoda i wiac! mam nadzieje ze zdaze rozlozyc namiot i zarzucic wedki:eek:

pebar opisz po powrocie co i jak!

polamania:D

Posted

witam

mam pytanie odnosnie tych relacji z zasiadek itp... jest moze jakis program np na telefon ktory umozliwia pisanie na zywo np podczas zawodow itp... ?

przypuscmy nie wiem Pebar jedzie teraz na Otałęż i opisuje to co robi a ja to czytam..

Blip chyba dziala na takiej zasadzie prawda? mozna bylo by to tez wykorzystac na zlotach itp ale to tylko moje skromne zdanie...

pozdrawiam

Posted
witam

mam pytanie odnosnie tych relacji z zasiadek itp... jest moze jakis program np na telefon ktory umozliwia pisanie na zywo np podczas zawodow itp... ?

Można do tego celu użyć równie dobrze innego mikrobloga - twittera. Jeżeli telefon nie posiada wbudowanej aplikacji to wystarczy połączyć się ze stroną http://mobile.twitter.com z telefonu komórkowego i po kłopocie, wcześniej należy się zarejestrować. Działa to na zasadzie bloga tym że tutaj jest ograniczenie rozmiaru pojedynczej wiadomości.

Posted
Ja nie raz siedząc w Rzemieniu patrzyłem i pisałem na forum PSW.

A cza bylo podnecic... nie mial bys czasu na pisanie ;)

Posted

hehehe. Masz racje kolego dlatego nic nie złapałem. W pogoni za wciąż nową technologią, nowe kręcioły, kijki, plecionki , zanęty, łódki na sterowanie do wywożenia zapominamy o co w tym wszystkim chodzi. A chodzi o odpoczynek nad wodą i frajdę gdy ma się coś na haku. Nie mam na myśli robaka tylko rybę :P

Posted
witam

tak jak mowilel otwieram temat i zapraszam do opisywania zasiadek i pokazywania zlowionych miskow:D

A Ty co, niedźwiedzie z wody wyciągasz?

Posted

witam

udalo mi sie przetrwac "piekna" pogode na wróblowej:eek: dawno takiego gradobicia nie doswiadczylem:D a wracajac do rybek to 3patelniaczki,karpik 6kg i misiek 10,5kg:D:D

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Posted

witam

nic sie nie martw,wszystko przed Toba:D sezon dopiero sie rozpoczyna:) ja juz wysiedziec nie moge w domu:eek: i planujemy ze znajomym zasiadke w nastepnym tygodniu:rolleyes:

powodzenia:)

Posted

manitu możesz napisać na co złowiłeś te miski?

o ile pogoda dopisze pojadę w sobotę-niedzielę na karpiki, tylko nie wiem na co łowić.

mam kulki kalmar/ośmiornica i jutro w trakcie edukacji wyskoczył bym i kupił więcej ;)

Posted

witam

jogo ja ogolnie prawie caly rok lowie na smierdziuchy. czasem tylko w lecie jak nie biora to kombinuje cos z owocowkami! co do rybek to 6kg zostal zlowiony na 1kulke DB fresh fish a 10,5kg na 2te kuleczki, to sa 15mm kuleczki! wiesz ze kazda woda jest inna i u Ciebie na nie moga nie brac i to jest piekne ze trzeba kombinowac:D mnie te kulasy ZAWSZE sie sprawdzaja:) dokup cos jeszcze i probuj:rolleyes: zycze polamania:) a jak wrocisz to napisz co i jak!

pozdrawiam

ps Pebar byles na rybkach?? napisz co sie dzialo!

pozdrawiam

Posted

Ja niestety nie mam się czym pochwalić:mad:,jedno branie i spinka,pogoda koszmar ekstremalne doznania podczas pływania pontonem,woda wlewała się do środka:eek:,ogólnie jak się to mówi nie jest to woda karpiowa,ciężko coś złowić większego niż 5 kg jezdze tam bo to najbliższy zbiornik gdzie mogę łowić w nocy,muszę pomyśleć o wypadzie nad bardziej rybną wodę,zastanawiam się jak ty nęciłeś na Wróblowej w taki wiatr!

Posted

witam

Pebar po rozlozeniu sie i rarzuceniu wedek wystrzelilem z kobry ok 40-50kulek,a pozniej necilem juz punktowo. do siateczki PVA szdl drobny pellet i pokruszone kulki:D i zdalo egzamin:) sprobuj kiedys wybrac sie na Wróblowa,a moze uda sie wyciagnac cos ladnego:rolleyes: my ze znajomym wybieramy sie na Wróblowa za tydzien od czwartku do soboty. moze cos polowimy:rolleyes:

ps: odwazny jestes w taka pogode wypuszczac sie pontonem:eek::D szacun:)

pozdrawiam

Posted

Jogo to juz masz 2 rodzaje smierdzieli:D cos powinno sie skusic:) a co do sliwki to moim skromnyn zdaniem zostawilbym na lato,chociaz chociaz...:rolleyes: co niektorzy na wiosne maja dobre wyniki na owocowki. nie pozostaje nic innego jak tylko kombinowac:D

pozdrawiam

Posted

Witam

kurde jak ja Wam zazdroszczę że już moczyliście kije w tym sezonie... :/

ja za chwile dopiero jadę po żyłki, sygnałki w drodze a inauguracja dopiero na weekendzie majowym który na szczęście tuż tuż...

Mam nadzieję że to moje oczekiwanie zostanie mi wynagrodzone i ten sezon będzie jeszcze lepszy niż poprzedni czego i Wam życzę :)

do zobaczenia nad wodą...

pozdrawiam

Posted

Nie tylko Ty @Szpilka nie "moczyłeś" w tym sezonie kijaszków:D.Co do Sieniawy to planuję w tym roku zorganizować jakąś zasiadkę na tym zbiorniku ale... no właśnie najpierw trzeba będzie "przeorać" zbiornik sondom z pontonu a później ewentualnie coś planować.Jak na razie to poczekam do czerwca i spróbuję się dobrać do tamtejszych sandaczy z pontonu;).Ciekawe czy posmakują w kogutach:D.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy