Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam korzysta już ktoś bo chciałem wgrać opłaty stacjonarnie zapłacone i mi nie wychodzi 😁

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Posted

Ta apka jest już oficjalnie dostępna? Nie mogę jej znaleźć  w app store, pewnie jest dostępna tylko na androida ;) 

Posted

Okręg Rzeszów jest dostępny, jutro będę dzwonił do zarządu głównego dopytać jak wprowadzić opłaty. Na razie tylko android ale na dniach mają być dostępne na wszystkie urządzenia.

Posted
27 minut temu, ka-mil napisał:

Okręg Rzeszów jest dostępny, jutro będę dzwonił do zarządu głównego dopytać jak wprowadzić opłaty. Na razie tylko android ale na dniach mają być dostępne na wszystkie urządzenia.

Faktycznie jest, wczoraj patrzyłem i na bank nie było bo miałem odebrane stare dane z Przemyśla. Nawet jak wpisywałem Rzeszów to nie pobierało a dzisiaj już tak. Dzięki 

Posted
42 minuty temu, krs napisał:

Ta apka jest już oficjalnie dostępna? Nie mogę jej znaleźć  w app store, pewnie jest dostępna tylko na androida ;) 

Na iosie jeszcze nie ma. Czytałem w jakiś komentarzach że na dniach ma być 

Posted

Tak dla testów próbowałem wprowadzić połów że niby jestem na rybach, ale żadnego łowiska nie podbiera, np Wisłok, Strug. Także pewnie zanim to zacznie działać jako tako to chyba jeszcze dużo wody w Wisłoku upłynie 😔

Posted

Wersja na IOS jest dostępna w App Store.

Pierwsze wrażenia, apka uruchamia się ;) Na początku podajemy dane osobowe i przechodzimy zakupu zezwolenia, wyszukujemy swój Okręg, w moim przypadku i jak się domyślam również 50% użytkowników tego portalu Okręg rzeszowski, szukamy, szukamy, jest do wyboru jak dobrze policzyłem 38 okręgów, naszego niestety brak, co za pech... 

Jak na dzień dzisiejszy dla mnie osobiście apka bezwartościowa, opłacam tylko Rzeszów, dziwne bo jest na wykazie Przemyśl, Tarnobrzeg, Krosno, Tarnów. Apka dopiero startuje, miejmy nadzieje że stan się z czasem zmieni i nasz ukochamy okręg się pojawi.

Na otarcie łez w apce są aktualności np z  posiedzenia prezydium Zarząd Głównego, to miłe. ;)

• 2 weeks later...
Posted

Okręg rzeszowski pojawił się w aplikacji (IOS), to już sukces ;) niestety nie ma możliwości zakupu zezwolenia, pojawia się komunikat "W Twoim okręgu obecnie nie ma dostępnych zezwoleń online", mam nadzieję że do marca temat zostanie ogarnięty, chętnie zakupię zezwolenie przez tą apkę tak aby w ciągu sezonu ją testowo poużywać, poczekam jeszcze parę tygodni.

• 3 weeks later...
Posted

Czekałem, czekałem i się nie doczekałem na możliwość opłacenia zezwolenia w tej zacnej aplikacji, Okręg Rzeszów do dzisiaj nie posiada takiej funkcjonalności, trochę to słabe. 

Posted

Ja mam opłacone Krosno i pokazuje że Rzeszów jest dostępny. 

Posted

Rzeszów jest dostępny ale nie ma możliwości zakupu zezwolenia, w każdym razie na dzień dzisiejszy na IOS nie ma takiej opcji.

Posted

ja zainstalowałem , dodałem co potrzeba i działa na android , mam po weryfikacji status aktywny . Na razie nie ma opcji rejestru elektronicznego ale ma być ale nie wiedomo kiedy.Nie ma nigdzie nic o nr. opłaty elektronicznej na ten rok , ale zgodnie z ich opisem nie trzeba nosić karty, legitymacji i opłaty tylko wychodzi że sam rejestr połowu . Zawsze to 1 papier nie 4 😂

Posted

Ja mam status zrzeszony, przesłałem do weryfikacji zdjęcie legitymacji, wybrałem opcję że opłaciłem składkę na 2025, sama weryfikacja była bardzo szybka, nie weryfikowało tylko mojej opłaty, nie wiem czy ktoś to weryfikuje, pytanie co mi daje teraz ta apka, nie muszę woziċ ze sobą papieròw ;) ?

Posted (edited)

z tego co pisze o apce pzw zatepuje noszenie papierów wszystkich tylko nie rejestru bo jeszcze nie chodzi.Jak znajdę ten wpis to wkleje

Edited by Mżawa
Posted

No i właśnie, w tym zrzucie powyżej jest napisane że przy przesyłaniu danych legitymacji należy przesłać również skan ze znaczkami, ja takiej informacji w aplikacji nie widziałem, zreszta opłacałem składkę przez stronę https://zezwolenia.pzw.rzeszow.pl/ , nie mam znaczków, pytanie czy moje zezwolenie zostanie uwzględnione w tej apce , czy ktoś to weryfikuje :cool:

Posted
14 minut temu, krs napisał:

No i właśnie, w tym zrzucie powyżej jest napisane że przy przesyłaniu danych legitymacji należy przesłać również skan ze znaczkami, ja takiej informacji w aplikacji nie widziałem, zreszta opłacałem składkę przez stronę https://zezwolenia.pzw.rzeszow.pl/ , nie mam znaczków, pytanie czy moje zezwolenie zostanie uwzględnione w tej apce , czy ktoś to weryfikuje :cool:

Ja też jestem w tej sytuacji, opłacone przez stronę Zezwolenia i od jakiś 3 tygodni cisza. Jak było tak jest, składka nie opłacona wg aplikacji 

Posted

Ja przesłałam zdjęcie ze znaczkami i też w tym temacie nic szczególnego się nie wydarzyło. I tak nie ma co się napalać, że nie będziemy musieli nosić papierów fizycznie póki nie będzie rejestru elektronicznego :)

• 3 weeks later...
Posted

uwaga , jest aktualizacja aplikacji i jest już rejest prawie działa bo coś nie mogę dodać zbiornika czy rzeki tylko samą miejscowość. Pewnie dopracują albo jakiś bug.

Posted

Zainstalowałem na nowo apkę na iOS, mam wersję 1.0.1, niewiele się zmieniło (o ile jest to nowa wersja), dalej moje opłacone zezwolenie poprzez stronę https://zezwolenia.pzw.rzeszow.pl nie jest widoczne i nie wiem czy kiedykolwiek będzie, nie widzę też opcji przesłania pliku z zezwoleniem  do weryfikacji...  Sezon w pełni a nie da się z tego korzystać, słabo to widzę.