ka-mil Posted February 3 Posted February 3 Witam korzysta już ktoś bo chciałem wgrać opłaty stacjonarnie zapłacone i mi nie wychodzi 😁 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
dany_76 Posted February 3 Posted February 3 Zastanawiam się jak Ci widzi okręg Rzeszów jak go nie ma w aktywnych okregach. Ach to nasze pzw
krs Posted February 3 Posted February 3 Ta apka jest już oficjalnie dostępna? Nie mogę jej znaleźć w app store, pewnie jest dostępna tylko na androida
ka-mil Posted February 3 Author Posted February 3 Okręg Rzeszów jest dostępny, jutro będę dzwonił do zarządu głównego dopytać jak wprowadzić opłaty. Na razie tylko android ale na dniach mają być dostępne na wszystkie urządzenia.
dany_76 Posted February 3 Posted February 3 27 minut temu, ka-mil napisał: Okręg Rzeszów jest dostępny, jutro będę dzwonił do zarządu głównego dopytać jak wprowadzić opłaty. Na razie tylko android ale na dniach mają być dostępne na wszystkie urządzenia. Faktycznie jest, wczoraj patrzyłem i na bank nie było bo miałem odebrane stare dane z Przemyśla. Nawet jak wpisywałem Rzeszów to nie pobierało a dzisiaj już tak. Dzięki
dany_76 Posted February 3 Posted February 3 42 minuty temu, krs napisał: Ta apka jest już oficjalnie dostępna? Nie mogę jej znaleźć w app store, pewnie jest dostępna tylko na androida Na iosie jeszcze nie ma. Czytałem w jakiś komentarzach że na dniach ma być
dany_76 Posted February 3 Posted February 3 Tak dla testów próbowałem wprowadzić połów że niby jestem na rybach, ale żadnego łowiska nie podbiera, np Wisłok, Strug. Także pewnie zanim to zacznie działać jako tako to chyba jeszcze dużo wody w Wisłoku upłynie 😔
krs Posted February 5 Posted February 5 Wersja na IOS jest dostępna w App Store. Pierwsze wrażenia, apka uruchamia się Na początku podajemy dane osobowe i przechodzimy zakupu zezwolenia, wyszukujemy swój Okręg, w moim przypadku i jak się domyślam również 50% użytkowników tego portalu Okręg rzeszowski, szukamy, szukamy, jest do wyboru jak dobrze policzyłem 38 okręgów, naszego niestety brak, co za pech... Jak na dzień dzisiejszy dla mnie osobiście apka bezwartościowa, opłacam tylko Rzeszów, dziwne bo jest na wykazie Przemyśl, Tarnobrzeg, Krosno, Tarnów. Apka dopiero startuje, miejmy nadzieje że stan się z czasem zmieni i nasz ukochamy okręg się pojawi. Na otarcie łez w apce są aktualności np z posiedzenia prezydium Zarząd Głównego, to miłe. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Recommended Posts