Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam korzysta już ktoś bo chciałem wgrać opłaty stacjonarnie zapłacone i mi nie wychodzi 😁

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Posted

Ta apka jest już oficjalnie dostępna? Nie mogę jej znaleźć  w app store, pewnie jest dostępna tylko na androida ;) 

Posted

Okręg Rzeszów jest dostępny, jutro będę dzwonił do zarządu głównego dopytać jak wprowadzić opłaty. Na razie tylko android ale na dniach mają być dostępne na wszystkie urządzenia.

Posted
27 minut temu, ka-mil napisał:

Okręg Rzeszów jest dostępny, jutro będę dzwonił do zarządu głównego dopytać jak wprowadzić opłaty. Na razie tylko android ale na dniach mają być dostępne na wszystkie urządzenia.

Faktycznie jest, wczoraj patrzyłem i na bank nie było bo miałem odebrane stare dane z Przemyśla. Nawet jak wpisywałem Rzeszów to nie pobierało a dzisiaj już tak. Dzięki 

Posted
42 minuty temu, krs napisał:

Ta apka jest już oficjalnie dostępna? Nie mogę jej znaleźć  w app store, pewnie jest dostępna tylko na androida ;) 

Na iosie jeszcze nie ma. Czytałem w jakiś komentarzach że na dniach ma być 

Posted

Tak dla testów próbowałem wprowadzić połów że niby jestem na rybach, ale żadnego łowiska nie podbiera, np Wisłok, Strug. Także pewnie zanim to zacznie działać jako tako to chyba jeszcze dużo wody w Wisłoku upłynie 😔

Posted

Wersja na IOS jest dostępna w App Store.

Pierwsze wrażenia, apka uruchamia się ;) Na początku podajemy dane osobowe i przechodzimy zakupu zezwolenia, wyszukujemy swój Okręg, w moim przypadku i jak się domyślam również 50% użytkowników tego portalu Okręg rzeszowski, szukamy, szukamy, jest do wyboru jak dobrze policzyłem 38 okręgów, naszego niestety brak, co za pech... 

Jak na dzień dzisiejszy dla mnie osobiście apka bezwartościowa, opłacam tylko Rzeszów, dziwne bo jest na wykazie Przemyśl, Tarnobrzeg, Krosno, Tarnów. Apka dopiero startuje, miejmy nadzieje że stan się z czasem zmieni i nasz ukochamy okręg się pojawi.

Na otarcie łez w apce są aktualności np z  posiedzenia prezydium Zarząd Głównego, to miłe. ;)