Dj.McG Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Witam Chciałbym połowić pstrągi z racji ze nie zrobiłem opłat na górskie chciałbym sie wybrać na prywatny zbiornik. Ostatnio pojechałem na przejażdżkę w góry; Cisna, Dołżyca i po drodze widziałem sporo stawów hodowlanych z pstrągiem ale tam to frajdy z łowienia niema bo to mały basen i 1 tona ryby. Szkoda ze zamkniete było by był zasięgnął informacji. Jak ktoś z Was ma jakieś info to proszę pisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
komandos Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Na Rzemieniu kolega @ŁukaszZ wyciągnąl dwa tęczki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Na fotce masz zaznaczone miejsce gdzie są prywatne stawy hodowlane Temeszów-Krzemienna,tylko nie mogę sobie przypomnieć gdzie dokładnie i w której miejscowości.Wiem tylko że było to niedaleko drogi 835. Od dawna nie byłem w tamtej okolicy.Sprawdź na necie może coś znajdziesz;). Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
justfilied233 Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 na nizinnych tez są pstrągi ja już nie jednego złowiłem i pewnie za kilka h pojadę po następnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj.McG Posted May 1, 2011 Author Share Posted May 1, 2011 Na fotce masz zaznaczone miejsce gdzie są prywatne stawy hodowlane Temeszów-Krzemienna,tylko nie mogę sobie przypomnieć gdzie dokładnie i w której miejscowości.Wiem tylko że było to niedaleko drogi 835. Od dawna nie byłem w tamtej okolicy.Sprawdź na necie może coś znajdziesz;). Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekn Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Ładne teczaki połowisz na Hłomczy, która tą rybą jest zarybiana regularnie, od 1-ego maja można spinningować, wystarczy, że kupisz licencję jednodniową. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzienciol Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Ładne teczaki połowisz na Hłomczy, która tą rybą jest zarybiana regularnie, od 1-ego maja można spinningować, wystarczy, że kupisz licencję jednodniową. Chyba już nie wystarczy "dniówka" dla wędkarzy z o.Rzeszów. Byłem już tam kilka razy w tym sezonie i ostatnim razem Pani w sklepie nie wypisała pozwolenia znajomemu, który nie miał zapłaconego Krosna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz95 Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Polecam Rzemień byłem 2 dni temu złapałem dwa:) na kukurydze kiedy opadała na dno. Staw nr 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekn Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 A tego nie wiedziłem, choć wydaje mi się to dziwne, bo nie wiem, co opłata na Okręg Krosno ma tu do rzeczy. Najpewniejsze informacje w sklepie Adama Skrechoty na ul.Lipińskiego w Sanoku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzienciol Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 A w sklepie dowiedziałem się, że trzeba mieć jakiś zielony papierek potwierdzający przynależność do o.Krosno:eek: . Trzeba się dokładnie dowiedzieć co i jak, żeby nad wodą nie było jajców. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danin Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 (edited) Trzeba mieć zezwolenie na połów z o. Krośnieńskiego, wydają go chyba w Krośnie. Faktycznie jest zielony Miałem kontrolę PSR w Rzeszowie na Wisłoku (opłaciłem składki w krośnie), Pan strażnik w telegraficznym skrócie stwierdził że nie mam wszystkich dokumentów zezwalających na połów tj. zezwolenia i rejestru połowu o. Rzeszowskiego i musiałem zejść z łowiska. Edited May 3, 2011 by Danin Link to comment Share on other sites More sharing options...
komandos Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 (edited) Żeby nie zakładać nowego wątku podepnę się tutaj. Gdzie mogę szukać tęczaków w okolicy Rzeszowa? Mogą to myć zbiorniki, rzeki, strumyki itp, wszystko jedno. Edited February 7, 2012 by komandos Link to comment Share on other sites More sharing options...
damon159 Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 kolego z tego co wiem to pstrag został wpuszczony do Rajszuli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Jasło - Folusz ;> Łowisz sobie Tęczaki, ale niestety tylko na grilla ;/ Każdą rybę trzeba kupić. 14zł za kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts