Jump to content

Recommended Posts

Posted

Naprawdę nie wiem, może jakaś Okuma: Zeon, Traventine, Hexana, na każdy model masz 5 lat gwarancji, więc w miarę się kalkuluje.

Posted
Mam Catanę i używam go do spławika i lekkiego spinningu i złego słowa nie powiem o nim. Polecam jak i mnie go polecono

Właściwie to nie spotkałem się z jakąs negatywną opinią na temat tego kołowrotka :)

Posted

Catany w ręku nie miałem, natomiast na test fishing suchej nitki na tym kołowrotku nie zostawili. Mam Shimano Alivio, które wygrałem na zawodach i pada po niecałym sezonie, więc byłbym ostrożny z niższymi modelami tej firmy przy intensywnym eksploatowaniu.

Posted

Mam catane 400 wytrzymała już kilka sezonów przy spinningowaniu i to bardzo intensywnym,też czytałem relacje z testów na Fishing-test i się z nią nie zgadzam.

Posted

Panowie taka prawda żeby kupić coś solidnego trzeba trochę zapłacić.

Chyba nikt nie kupuje kołowrotka za stówkę z nadzieją, że będzie śmigał 5 lat hehe no chyba, że będzie kręcił raptem na kilku wypadach :D

Posted

Opinie te też traktuję z przymrużeniem oka. Zauważyłem, że niestety mam dar do zajeżdżania kołowrotków, dlatego czekam na Slammera, który podobno jest nie do zajechania.

Posted
Opinie te też traktuję z przymrużeniem oka. Zauważyłem, że niestety mam dar do zajeżdżania kołowrotków, dlatego czekam na Slammera, który podobno jest nie do zajechania.

Zdecydowanie przesadzili w tym teście....

Jaki model slammera kolega zakupił ?

Posted
Mam catane 400 wytrzymała już kilka sezonów przy spinningowaniu i to bardzo intensywnym,też czytałem relacje z testów na Fishing-test i się z nią nie zgadzam.

widze ze dobra opinie wsrod wedkarzy ma ten kolowrotek jesze dozbieram grosze i kupie ta catane :) bo koledzy sezon na szczupaka juz nadszedl :D

Posted
260-ka,na pstrągi, klenie, brzany itp., wersja na rynek USA, czekam na przesyłkę zza wody.

Po zakończonym sezonie proszę wystawić opinie na temat kołowrotka :D ciekawe czy da mu kolega rade czy jednak będzie nie do zajechania :D

Posted (edited)

To oczywiście wyjdzie w praniu, skusiło mnie zapewnianie, że ma śmigać 15 lat i ma nie bać się piachu i wody, wygląd dla mnie jest nieważny. Bedę zadowolony, jak wytrzyma połowę z tego:D.

Edited by marekn
Posted
To oczywiście wyjdzie w praniu, skusiło mnie zapewnianie, że ma śmigać 15 lat i ma nie bać się piachu i wody, wygląd dla mnie jest nieważny. Bedę zadowolony, jak wytrzyma połowę z tego:D.

Racja jak będzie faktycznie nie do zajechania to może być nawet różowy :D no ale to się okaże jak kolega go przetestuje.

Posted (edited)
a ten catana przy bardzo czestym uzytkowaniu sypie sie czy ze dwa sezony posmiga? :D

Jeden z użytkowników wyżej napisał, że śmiga już 4 lata i kołowrotek nie jest oszczędzany :D więc powinien pociągnąć :D

Chyba, że będziesz wlekł po dnie koguty takie po 0.5 kg to wtedy może się wcześniej posypać :P

Edited by Aspius
Posted
Jeden z użytkowników wyżej napisał, że śmiga już 4 lata i kołowrotek nie jest oszczędzany :D więc powinien pociągnąć :D

pasuje go zakupic:D calutki tydzien wolnego jest to pasuje sie na spining wybrac:P a jaka pora dnia lowicie na spining ? Teraz to i tak niezaleznie od pora bedzie sie lowic i tak powinny brac:D

Posted
pasuje go zakupic:D calutki tydzien wolnego jest to pasuje sie na spining wybrac:P a jaka pora dnia lowicie na spining ? Teraz to i tak niezaleznie od pora bedzie sie lowic :D

Wiadomo najlepsza pora rano i wieczorem :) Ci co lubia pospać jak ja np. to preferują połowy grubej ryby w godzinach południowych :D

Posted (edited)

ale teraz to chyba niezaleznie od pory dnia beda braly po okresie ochronnym.ciekawi mnie i ile zostanie wyklusowanych przez klusoli :D

Edited by DarioOo
Posted (edited)

Kolego DarioOo odpuść Catane i kup Spro Passiona (fakt jest tylko jedna szpula ale idzie dokupić) - będziesz zadowolony ;)

Ps.Założyłeś ten temat i sam robisz z niego śmietnik :/

Edited by beret