Dominik18king Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 (edited) Według mnie można to podciągnąc pod Piotra czyli patrona rybaków. A jeśli myśliwych to Hubert. św. Zenon co prawda ma atrybuty ( rybę) ale jest patronem Werony oraz łaziebnych i żebraków. Edited June 29, 2011 by Dominik18king
Siksa Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Ja wiem. Eugeniusz Grabowski.:D:D:D Do końca dnia humor mam zapewniony:D
Stanisław Mączka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Wymyślili kilka lat temu (2008), że to będzie 19 marzec - czyli św. Józef. Kiepski termin bo to ani zawody zrobić, ani jakś imprezę plenerową.
apioo Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Wkleiłem sobie w googlarkę "Eugeniusz Kwiatkowski", bo ze wstydem muszę przyznać, że nie wiedziałem kto to jest i znalazłem jego wypowiedź na temat tego, że J.Kaczyński nie lubi ryb http://www.wedkarstwotv.pl/wiadomosci/pzw/630-komentarz-prezesa-zg-pzw-eugeniusza-grabowskiego i co:D:D:D:D teraz już wiem, że jestem emerytem który "złowionymi własnoręcznie rybami utrzymuje całą rodzinę.";];];];]];]
justfilied233 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 To jakieś jaja są, nie mówcie że to prawda Toż to się płakać chce na takie gadanie ale ze śmiechu. i to prezes zarządu głównego PZW BRAWO. Liczyłem na wcześniejszą emeryturę ale nie myślałem że w wieku 18lat
Recommended Posts