Jump to content

Recommended Posts

Posted

Właśnie wróciłem z dwudniowej zasiadki w Besku:) Na stawie panuje prze miła atmosfera;) Efektem wypadu jest karp 9 kg. Było to jedno i jedyne branie:) Widać, że jest tam duża ryba i te karpie ponad 15 kg na pewno są:):beer:

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

• 2 weeks later...
Posted

Panowie był ktoś ostatnio na Besku? Dzieje sie coś, opłaca sie jechać na cały dzionek?

Dużo jest wędkarzy przy weekendzie?

• 5 months later...
  • 4 months later...
Posted

Panowie potrzebuje pomocy.

Planuje zajrzeć na Besko na cały weekend więc potrzebuje kilku wskazówek. Czy wolno łowić tam w nocy ? bo na stronie pisze że do 21, czy istnieje możliwość zarezerwowania stanowiska ? czy raczej kto pierwszy ten lepszy ? Był ktoś w tym roku ? presja duża ? jakie wyniki ? kuleczki lepiej śmierdziuchy czy lepiej słodycz ?

z góry dziękuję za informacje !

Posted

Można śmiało wędkować w nocy-koszt 25 zł.Nie wiem jak jest z rezerwacją bo stanowiska nie są numerowane.Byłem w tym roku jeszcze w zimie i wędkarzy było mało.Rybki były,a stosowałem kulki różnego rodzaju.Osobiście preferowałem smrody,ale na owocowe też jeździło:beer:

Posted

Hej ja też wybieram sie w niedziele na besko,tam uczyłem sie karpiowania i mam sentyment do tego łowiska.Zrobiłem rekord 2013 roku karpiem 17kg,popatrz na strone (łowisko besko) tam mozesz uzyskac sporo info na temat zbiornika i obejrzec galerie.Do zobaczyska nad woda ,a myslał ktos moze nad organizacja zawodów karpiowych nad ta woda?

• 2 weeks later...
Posted

I mam pytanie wybieram się na to łowisko z Żoną i 2 dzieci jeżdżąc na inne łowiska płaciłem tylko za siebie bo jak to właściciele łowisk mówią " za towarzystwo się nie płaci"..:) patrząc na cennik widzę że wszystko jest wyszczególnione, wiec będę musiał zapłacić za siebie czy za całą czwórkę....?

Posted

A był ktoś ostatnio...? chciałbym dzieciaki trochę zachęcić żeby coś poczuły na kiju i nie wiem czy wybrać się do Beska czy do Rymanowa do 'Waldka"...? może ktoś poradzić...?

Posted

Jakieś dwa tygodznie temu byłem w Rymanowie tak na 4 godzinki bo sie rozlało i uciekaliśmy ale 2 karpiki i karasia udało sie złowić ( karp jakieś 40cm )

• 10 months later...
Posted

ktoś już łowił w tym sezonie ...? jakieś efekty? czy jeszcze za zimno? mam dobry kawałek drogi i nie chce mi się na darmo jechać....

• 1 month later...
Posted

Dzisiaj 3 karpie kolejno 1,5kg pozniej 7kg i 4,2 :D jeden ladny Karaś kolo kilograma :D

Dosc dobre brania jak przy pogodzie bardzo wietrznej. Pozostali jakies mniejsze do 2kg podejrzewam :D

• 2 months later...
Posted

Witam wybieram się do Beska na weekendzie, ktoś był ostatnio...? chodzi mi jak z braniami i jakie ryby biorą ( chodzi mi czy handlówka czy jakieś ładne okazy)

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Gamcio a powiedz mi czy tam są jakieś lepsze miejscówki czy można spotkać ładnego karpia wszędzie. Nie chodzi mi tu o to żebyś mi powiedział gdzie są jakieś miejscówki...bo raczej nikt tego nie zdradzi jak wie, tylko czy są?