lowiskobesko Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Przejrzałem swoją kolekcje magazynów wędkarskich i znalazłem jeszcze dwa komercyjne łowiska na Podkarpaciu:- Łowisko w Besku - Stawy rybne Korzenica http://stawyrybne.republika.pl/ zapraszmy na lowisko w Besku - wlasnie powstala oficjalna strona - www.lowiskobesko.pl Janusz
lisses Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Witam, w związku z wysokim stanem naszych rzek trzeba wybrać by się na komercyjne łowisko może? Bywałem kilka lat temu na tym łowisku z niezłymi wynikami nawet. Chciałem zapytać na co najlepiej tam łowić o tej porze, no i jak z braniami, był może ktoś? Nie wiem czy jest sens jechać tak po prostu bez nęcenia na jeden dzień, czy jest szansa na złowienie jakiegoś przyzwoitego karpika? Czekam na odpowiedzi może był na tym łowisku ktoś w tym tygodniu?
gortal Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Byłem wczoraj. Na gruntówkę można polowić ładne karasie na kukurydzę. Stosowałem zanętę uniwersalną z dodatkiem płatków owsianych, pęczaku, pszenicy i kukurydzy Gościu holował ponad godzinę karpia. Nie wiem jaki to karp ale albo miał za lekko ustawiony hamulec, albo zestaw zbyt delikatny na to łowisko
krzysiek556 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Był ktoś ostatnio w Besku jakie wyniki? Mam zamiar wybrać się tam w niedziele:)
SpawN Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Podpinam się do pytania bo zbiorniczek mnie zaciekawił.Krzychu zdaj relację jak wrócisz z ryb.Połamania !
kafel Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 (edited) Panie gdzie tam stawy w Besku?:eek:jakieś nowe? wiem że są koło Rymanowa Edited May 24, 2012 by kafel
kafel Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Kumam - to te pizdryki przy drodze. Ze strony wynikało ze to akwen pod żaglówki.
manitu Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Podobno ktoś złowił tam miśka na 18kg!! Wie ktoś coś na ten temat??
qla1980 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Edit: usunięto zbędny cytat. Sam trafilem tam 16-tke a plywaja duzo wieksze. A do tego niezly amur...
qla1980 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Dawno temu go wyjąłeś?? Kulka czy kuku??Pozdro lipiec zeszlego roku na balwanka banana nut crunch podniesiona poloweczka smietanki:) w tym roku bylem tylko raz koncem kwietnia i siadaly max 7-ki. a tak na marginesie to bylem tam swiadkiem polowu jeszcze kilku miskow powyzej 15 kg.Wlascicielka twierdzi(rozmawialem z kolesiem ktory to potwierdzil) ze w 2010 roku padla tam sztuka 25kg!!! i dalej sobie plywa...
manitu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 To trzeba będzie tam w najbliższym czasie uderzyć na nocke!! Był ktoś ostatnio?? Jakie wyniki??
TOMMY33 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Helooo - Na co łowicie na BESKU ???? możecie cos poradzic ??? z gory dziekuje i bede wdzieczny
Sander Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 (edited) Ostatnimi czasy bardzo slabo karpie tam zerowaly najprawdopodobniej z powodu upalow. Siedzialem przez pare godzin w sobote i nie bylo ani brania. Facet jakis siedzial na nocce i wyjal tylko jedna 3kilowke. Mam nadzieje, ze beda bardziej wspolpracowaly podczas zasiadki od wtorku do srody Edit: Proszę używa polskich znaków w pisowni (ą,ę,ś...). Edited July 13, 2012 by rapala
Sander Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Ostatnimi czasy bardzo slabo karpie tam zerowaly najprawdopodobniej z powodu upalow. Siedzialem przez pare godzin w sobote i nie bylo ani brania. Facet jakis siedzial na nocce i wyjal tylko jedna 3kilowke. Mam nadzieje, ze beda bardziej wspolpracowaly podczas zasiadki od wtorku do srodyEdit: Proszę używa polskich znaków w pisowni (ą,ę,ś...). Przepraszam, tekst był pisany na komórce Pozdrawiam
Pawel_Debica Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Mam Pytanie odnośnie łowiska ? ponieważ chciałbym w tym roku tam się wybrać jak jest z rybą dzieje się coś? jakie przynęty są preferowane ? dużo się nęci? które miejsca polecacie ?
manitu Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 W temacie Sezon Karpiowy...ostatnio opisaliśmy z @Sander nocke w Besku!! @Sander częściej tam jeździ, więc pewnie doda coś od siebie!:-)) Pozdrawiam
TOMMY33 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Miejsc to chyba nikt nie poleci, ale na co lowic na tym zbiorniku chetnie poczytam i poslycham porady Panowie pomożcie :):
majmaj Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 My rok temu w 2 dni z 6-7 karpi w tym największy na 16kg.
majmaj Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Coś nawet udało się znaleźć Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
majmaj Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Który z nich to ta 16-stka:confused: Niby to w podbieraku, strasznie spasiony był. Tak pokazała waga właściciela stawu
manitu Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Spoko spoko:D,graty, może w tym sezonie uda mi sie pare razy tam wyskoczyć
Recommended Posts