Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dziś czasem nie było awarii.Od godziny ok 13 do ok 15 nie mogłem wejść na stronę i nie wiem czy to było coś u mnie czy nie.Inne strony odpalało mi normalnie.

Posted

Dziś czasem nie było awarii.Od godziny ok 13 do ok 15 nie mogłem wejść na stronę i nie wiem czy to było coś u mnie czy nie.Inne strony odpalało mi normalnie.

Wchodziłem na forum około 14 i wszystko działało ok. Serwer fishing.org.pl leży w Amsterdamie do polski jest kawałek i możliwe że gdzieś po drodze nawaliło coś na łączach ;) Zastanawiam się nad zmianą serwera na coś bardziej stabilnego ale dopiero około października.

• 1 year later...
Posted

Dzisiaj rano miała miejsce awaria serwera u naszego dostawcy. Jak widzę serwer działa już normalnie. Informacje na temat awarii i innych problemów technicznych będę umieszczał na naszym profilu w twitterze. W razie problemów z dostępem zapraszam na :

http://www.twitter.com/fishingpl

• 3 weeks later...
Posted

Dostałem właśnie informacje że dzisiaj mogę wystąpić problemy z dostępem do serwera na którym leży PSW. Za utrudnienia przepraszamy.

• 4 weeks later...
Posted

Są jakieś problemy z łączami w datacenter w Niemczech gdzie leży PSW. Objawia się to długim wczytywaniem stron. Mam nadzieję ze problem zostanie miarę szybko opanowany.

• 6 months later...
Posted

Po nieudanej aktualizacji do wersji 4.1.4 beta (a miałem już nie kombinować z takimi wersjami ;):o postawiłem serwis na nowo, nie trwało to zbyt długo, w razie jakby nie wyświetlała się wam główna strona serwisu, należy użyć przycisku odśwież.

• 5 months later...
Posted

Dzisiaj rano miała miejsce awaria bazy danych niezależna ode mnie. Za wszelkie niedogodności przepraszam, serwis działa już normalnie.

• 4 months later...
Posted

Miała miejsce awaria serwera. Być może pojawią się jeszcze przejściowe problemy, za utrudnienia przepraszam...

• 2 weeks later...
Posted

Czy oprócz mnie, ma ktoś problemy z przeglądaniem zdjęć w galeriach? Czasami się pojawiają a czasami czarne tło widzę zamiast zdjęcia. Niech ktoś da znać.

Posted
Czy oprócz mnie, ma ktoś problemy z przeglądaniem zdjęć w galeriach? Czasami się pojawiają a czasami czarne tło widzę zamiast zdjęcia. Niech ktoś da znać.

Piszesz o zdjęciach w galeriach, np. TR czy załącznikach na forum ? Jeżeli chodzi o załączniki to ostatnio zauważyłem że czasem po kliknięci na miniaturę zdjęcia trochę dłużej się ładują, spowodowane to jest prawdopodobnie jakimiś opóźnieniami na łączach u naszego operatora. Sprawdź z poziomu innej przeglądarki czy ten problem się pojawia, być może jest to też problem samej przeglądarki :rolleyes:

• 1 month later...
Posted

Miała miejsce awaria serwera u naszego dostawcy, powoli wszystko wraca do normy. Przepraszam za utrudnienia.

• 1 month later...
Posted

Czarny wtorek ;) Tak poważnej awarii nie pamiętam, co prawda to "tylko" 7 godzin nieobecności w sieci ale jak dla mnie to o 7 godzin za długo. Awaria była niezależna od nas, miała miejsce w RFN ;) Docelowo trafimy na serwer dedykowany, zlokalizowany w Polsce.

O wszelkich awariach będę informował na naszym Facebook`owym profilu pod adresem:

www.facebook.com/pswteam

• 4 months later...
Posted

Dzięki za info. Sprawdzę to później.

Prosiłbym o zgłaszanie problemów dot. działania serwisu w tym wątku.

Wysłano z Tapatalk HD

Posted
Po kliknięciu w "GALERIA" a następnie w "Wyświetl najnowsze zdjęcia " przenosi na stronę główną forum.;)

Poprawione.

Posted

A jako ciekawostka dodam, że dzieje mi się to tylko w przypadku logowania ze strony głównej forum. Jak wejdę w jakiś dział i próbuje się zalogować, to jest wszystko ok.

Przeglądarka Google Chrome.

Czyściłem ciasteczka i nic:confused: