krs Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Wczoraj wieczorem miała miejsce awaria zasilania u naszego dostawcy. Dopiero dzisiaj od godz 9:45 serwis działa normalnie. Niestety nie miałem na to wpływu. Tak dla usprawiedliwienia ) http://noc.leaseweb.com/status.php?i=366
beret Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Dziś czasem nie było awarii.Od godziny ok 13 do ok 15 nie mogłem wejść na stronę i nie wiem czy to było coś u mnie czy nie.Inne strony odpalało mi normalnie.
krs Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Dziś czasem nie było awarii.Od godziny ok 13 do ok 15 nie mogłem wejść na stronę i nie wiem czy to było coś u mnie czy nie.Inne strony odpalało mi normalnie. Wchodziłem na forum około 14 i wszystko działało ok. Serwer fishing.org.pl leży w Amsterdamie do polski jest kawałek i możliwe że gdzieś po drodze nawaliło coś na łączach Zastanawiam się nad zmianą serwera na coś bardziej stabilnego ale dopiero około października.
krs Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Dzisiaj rano miała miejsce awaria serwera u naszego dostawcy. Jak widzę serwer działa już normalnie. Informacje na temat awarii i innych problemów technicznych będę umieszczał na naszym profilu w twitterze. W razie problemów z dostępem zapraszam na : http://www.twitter.com/fishingpl
krs Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Dostałem właśnie informacje że dzisiaj mogę wystąpić problemy z dostępem do serwera na którym leży PSW. Za utrudnienia przepraszamy.
krs Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Są jakieś problemy z łączami w datacenter w Niemczech gdzie leży PSW. Objawia się to długim wczytywaniem stron. Mam nadzieję ze problem zostanie miarę szybko opanowany.
krs Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Problem został szybko naprawiony, serwis działa już normalnie.
krs Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Po nieudanej aktualizacji do wersji 4.1.4 beta (a miałem już nie kombinować z takimi wersjami postawiłem serwis na nowo, nie trwało to zbyt długo, w razie jakby nie wyświetlała się wam główna strona serwisu, należy użyć przycisku odśwież.
krs Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Dzisiaj rano miała miejsce awaria bazy danych niezależna ode mnie. Za wszelkie niedogodności przepraszam, serwis działa już normalnie.
krs Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Miała miejsce awaria serwera. Być może pojawią się jeszcze przejściowe problemy, za utrudnienia przepraszam...
mapet77 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Czy oprócz mnie, ma ktoś problemy z przeglądaniem zdjęć w galeriach? Czasami się pojawiają a czasami czarne tło widzę zamiast zdjęcia. Niech ktoś da znać.
mateusz95 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 U mnie wszytko działa zdjęcia pojawiają się normalnie.
mapet77 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Dzięki za odpowiedź, może coś mi się wykrzaczyło w przeglądarce...
krs Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Czy oprócz mnie, ma ktoś problemy z przeglądaniem zdjęć w galeriach? Czasami się pojawiają a czasami czarne tło widzę zamiast zdjęcia. Niech ktoś da znać. Piszesz o zdjęciach w galeriach, np. TR czy załącznikach na forum ? Jeżeli chodzi o załączniki to ostatnio zauważyłem że czasem po kliknięci na miniaturę zdjęcia trochę dłużej się ładują, spowodowane to jest prawdopodobnie jakimiś opóźnieniami na łączach u naszego operatora. Sprawdź z poziomu innej przeglądarki czy ten problem się pojawia, być może jest to też problem samej przeglądarki
krs Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Miała miejsce awaria serwera u naszego dostawcy, powoli wszystko wraca do normy. Przepraszam za utrudnienia.
krs Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Czarny wtorek Tak poważnej awarii nie pamiętam, co prawda to "tylko" 7 godzin nieobecności w sieci ale jak dla mnie to o 7 godzin za długo. Awaria była niezależna od nas, miała miejsce w RFN Docelowo trafimy na serwer dedykowany, zlokalizowany w Polsce. O wszelkich awariach będę informował na naszym Facebook`owym profilu pod adresem: www.facebook.com/pswteam
strongbow Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Ufff..7 godzin bez serwisu to 7straconych godzin:D:beer:
krs Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Jest problem z odczytem PW. Postaram się to naprawić wieczorem.
krs Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 I po awarii. Udało się naprawić forum z poziomu komórki :-) Tapatalk
Mateusz91 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 (edited) Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale po zalogowaniu wyskakuje w wiadomości: "Invalid Redirect URL (http://fishing.org.pl/forum.php)" I nie bardzo chce przekierowywać Edited October 21, 2012 by Mateusz91
krs Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Dzięki za info. Sprawdzę to później. Prosiłbym o zgłaszanie problemów dot. działania serwisu w tym wątku. Wysłano z Tapatalk HD
rapala Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Po kliknięciu w "GALERIA" a następnie w "Wyświetl najnowsze zdjęcia " przenosi na stronę główną forum.
krs Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Po kliknięciu w "GALERIA" a następnie w "Wyświetl najnowsze zdjęcia " przenosi na stronę główną forum. Poprawione.
Mateusz91 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 A jako ciekawostka dodam, że dzieje mi się to tylko w przypadku logowania ze strony głównej forum. Jak wejdę w jakiś dział i próbuje się zalogować, to jest wszystko ok. Przeglądarka Google Chrome. Czyściłem ciasteczka i nic:confused:
Recommended Posts