Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sprawdziłem na trzech różnych przeglądarkach i logowanie działa poprawnie. Podobne problemy zaobserwowałem kilka dni wcześniej, coś jest na rzeczy. Wyczyść może Historię przeglądania, czy pod inną przeglądarką wywala ten sam błąd ?

Posted

Sprawdzałem na Firefoxie i u mnie, jak i na kompie dziewczyny ten sam problem się pojawia.

Pewnie vBSEO coś pomieszał, bo pojawiło się to zaraz po ponownym wprowadzeniu Lubie to.

Problem pojawia się wtedy, gdy włączam przeglądarkę wchodzę na forum i chcę się zalogować ze strony głównej od razu. Bo gdy wejdę na jakiś dział, bez logowania i powrócę na główną to problemu nie ma :) Dziwna sprawa, jakiś mały bug się wkradł do silnika zapewne.

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Przed chwilą miała miejsce awaria serwera, wszystko działa już poprawnie, przepraszam za kłopot, zapraszam do korzystania z serwisu :)

• 3 weeks later...
Posted

Problem pojawia się wtedy, gdy włączam przeglądarkę wchodzę na forum i chcę się zalogować ze strony głównej od razu. Bo gdy wejdę na jakiś dział, bez logowania i powrócę na główną to problemu nie ma :) Dziwna sprawa, jakiś mały bug się wkradł do silnika zapewne.

Czy po ostatniej aktualizacji silnika serwisu problem ten nadal występuje ?

• 5 months later...
Posted

Cóż, stajemy się coraz bardziej popularni, widocznie serwer już nie wyrabia :D Sprawdzę to, u mnie nic takiego się nie pojawia co nie znaczy że problemu nie ma :)

• 1 month later...
Posted

Wczoraj wieczorem miała miejsce awaria serwera u naszego dostawcy, zawiódł niestety sprzęt, problem jest już rozwiązany i PSW działa normalnie na nowym sprzęcie, za utrudnienia przepraszam.

• 1 month later...
Posted

Padł dysk na serwerze na którym stoi PSW, mogą wystąpić problemy z dostępem, dysk po wymianie musi się zsynchronizować a to obciąża system i może powodować problemy z dostępem. Za utrudnienia przepraszamy, jest to od nas niezależne.

• 4 months later...
Posted

Dzisiaj rano miała miejsce poważniejsza awaria sprzętu u naszego dostawcy, ostatnio podobnej wielkości problemy zanotowaliśmy ok. pół roku temu, statystycznie nie jest źle :D Za kłopoty przepraszam.

• 3 months later...
Posted

Dzisiaj rano miała miejsce awaria sprzętu u naszego dostawcy, serwis już działa, mam nadzieję ze to koniec niespodzianek. Za utrudnienia przepraszam.

• 1 month later...
Posted

Nie wiem czy to tylko u mnie ale kiedy dodaję odpowiedź do tematu a pisanie trwa długo to po ponownym zalogowaniu znika mi tekst w edytorze.Przedtem tego chyba nie było.

Posted

Problem jest mi znany, pojawił się wraz z aktualizacją jakieś rok temu, będzie jeszcze jedna poprawka do vBulletin, mam nadzieję że zostanie to poprawione. Problem pojawia się gry edytujemy post dłużej niż 15minut, wtedy system ponownie żąda autoryzacji do portalu, niestety napisana treść ginie, ale nie bezpowrotnie, należy powtórzyć czynność np odpowiedz na post i przywrócić napisany tekst (lewy dolny róg posta).

• 1 year later...
  • 1 year later...
Posted

Mamy drobna awarię powiadomień na adresy email, możecie nie otrzymywać powiadomień na pocztę o nowych PW czy subskrypcjach, jeżeli oczywiście ktoś miał takie powiadomienia ustawione.

Posted

Podmieniłem adres email z którego wysyłane są emaile, proszę o zgłaszanie problemów z powiadomieniami na email o ile takowe wystąpią w tym wątku,