krs Posted July 10, 2021 Author Posted July 10, 2021 Od jakiegoś czasu nie działały powiadomienia na email, zostało to poprawione.
krs Posted April 21, 2022 Author Posted April 21, 2022 Po ostatniej aktualizacji silnika forum wystąpił problem z nową zawartością, po kliknięciu w nieprzeczytany temat przenosi do pierwszego posta zamiast do ostatniego, problem zgłoszony do producenta oprogramowania naszego forum, mam nadzieje ze niedługo ten mały błąd zostanie poprawiony.
krs Posted April 21, 2022 Author Posted April 21, 2022 Mam już odpowiedź, to nie jest błąd, aby przejść do najnowszego posta należy kliknąć w zielone kółko obok tematu. Jest też druga możliwość aby przenosiło do ostatniego posta, wystarczy w ustawieniach z linku poniżej wybrać opcje jak poniżej na zdjęciu: https://www.fishing.org.pl/settings/links/
krs Posted October 26, 2022 Author Posted October 26, 2022 W ciągu ostatniego tygodnia miała miejsce zmiana serwera na którym stoi PSW, hostingodawca pomimo opłaconej rocznie opłaty groził zablokowaniem portalu ze względu na zbyt duży ruch który generuje PSW, oczywiście podziękowałem, pieniądze oczywiście przepadły, nie mam czasu na prawne przepychanki, nauczka na przyszłość żeby nie szukać oszczędności Portal obecnie jest tam gdzie był zawsze czyli za zachodnią granicą, nie jest to też zwykły hosting tylko serwer VPS co wiąże się z jego konfiguracją, przez co mogą wystąpić chwilowe zaniki w działaniu PSW za co przepraszam ale to już praktycznie koniec tych problemów.
krs Posted July 2, 2023 Author Posted July 2, 2023 Miał miejsce drobny problem techniczny z dodawaniem załączników, jest już poprawione, w razie problemów proszę o info w tym wątku.
krs Posted October 8, 2023 Author Posted October 8, 2023 Dzisiaj miały miejsce drobne problemy techniczne związane ze zmianą silnika www działającego na naszym serwerze, mogą jeszcze wystąpić przejściowe problemy za które przepraszam.
Recommended Posts