Jump to content

Recommended Posts

• krs changed the title to Problemy techniczne związane z działaniem forum
  • 9 months later...
Posted

Po ostatniej aktualizacji silnika forum wystąpił problem z nową zawartością, po kliknięciu w nieprzeczytany temat przenosi do pierwszego posta zamiast do ostatniego, problem zgłoszony do producenta oprogramowania naszego forum, mam nadzieje ze niedługo ten mały błąd zostanie poprawiony.

Posted

Mam  już odpowiedź, to nie jest błąd, aby przejść do najnowszego posta należy kliknąć w zielone kółko obok tematu.

image.png.226272d984e3782cfebedb4e4c8cd3e9.thumb.png.df313f89bc21cb12b0f12efbf8cc1bb5.png

Jest też druga możliwość aby przenosiło do ostatniego posta, wystarczy w ustawieniach z linku poniżej wybrać opcje jak poniżej na zdjęciu:

https://www.fishing.org.pl/settings/links/

image.png.fd739172530aa24cc85613f3c3c2e269.thumb.png.1aea975c8a93a532d2271e46d0fa1d17.png

• 6 months later...
Posted

W ciągu ostatniego tygodnia miała miejsce zmiana serwera na którym stoi PSW, hostingodawca pomimo opłaconej rocznie opłaty groził zablokowaniem portalu ze względu na zbyt duży ruch który generuje PSW, oczywiście podziękowałem, pieniądze oczywiście przepadły, nie mam czasu na prawne przepychanki, nauczka na przyszłość żeby nie szukać oszczędności ;) Portal obecnie jest tam gdzie był zawsze czyli za zachodnią granicą, nie jest to też zwykły hosting tylko serwer VPS co wiąże się z jego konfiguracją, przez co mogą wystąpić chwilowe zaniki w działaniu PSW za co przepraszam ale to już praktycznie koniec tych problemów.

• 8 months later...
Posted

Miał miejsce drobny problem techniczny z dodawaniem załączników, jest już poprawione, w razie problemów proszę o info w tym wątku.

• 3 months later...
Posted

Dzisiaj miały miejsce drobne problemy techniczne związane ze zmianą silnika www działającego na naszym serwerze, mogą jeszcze wystąpić przejściowe problemy za które przepraszam.