lama Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Łatwiej będzie Ci podpowiedzieć gdy napiszesz o jaki typ noclegu chodzi, jak daleko od wody, kwatera prywatna czy domek itp.
Kajtelek2 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Interesowalaby mnie Solina,Polanczyk,Jawor,Rajskie, domek dla 4 osob lub pokoje dwuosobowe z duzym lozkiem : ) Wyjazd typowo rekreacyjny bez wedki
redfer Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Interesowalaby mnie Solina,Polanczyk,Jawor,Rajskie, domek dla 4 osob lub pokoje dwuosobowe z duzym lozkiem : ) Wyjazd typowo rekreacyjny bez wedki Witam. Polecam Rajskie. http://www.rajskie.pl/ Pozdrawiam Proszę o niecytowanie ostatniego postu.
marekn Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 U Faziego jest super, tylko, że tam teraz nie ma wody, samo błoto.
koyot Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Moze Ktorys z Kolegow cos doradzi hmm?? Vitay polecam "koło promu" facet ma 8 domków cena w sezonie 130zł wiec atrakcyjna, teraz taniej /nie wiem jak z grzaniem/ - do wody 50m - do zezwolen PZW 30m - do hodowli pstrąga 60m /jak jednak zostawisz wędki/ - dobre miejsce na wodowanie łódki - na wyspe 80m w okolice hodowli namiętnie podpływają sumki !
lama Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Domki koło promu to rzeczywiście fajna miejscówka, a niedaleko niej jest również fajny ośrodek Unitra z widokiem na Solinę- polecam!
Kajtelek2 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Poprosilbym Kolegow Tel.Kontakt lub Stronke www Tych domkow Koło Promu i do tej Unitry tez : ) Dziekuje za Pomoc WAM.
lama Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Podaję telefon do Unitry, oraz ich stronę- 013 4692331,www.unitra.bieszczady.pl.
Recommended Posts