mg_team Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Witam, Panowie potrzebuję informacji odnośnie tego ile średnio wydajecie na przynętę (1 szt.) - spinning. (nie istotne co to jest, chociaż warto dodać wobler - x zł, guma - z zł, itd.). No i drugie zapytanie ile max. jesteście w stanie wydać na przynętę spinningową. Z góry dziękuję za pomoc w badaniach. Pozdrawiam.
mg_team Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Dla mnie. Z własnej ciekawości prowadzę różne obserwacje, później je analizuje ot i tak w koło *badania to pojęcie względne nie trzeba się w tym dopatrywać nie wiadomo czego
Pittspeed Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 chyba lepiej zrobić ankiete, będzie łatwiej dla użytkowników nacisnąć niż napisać
lama Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 chyba lepiej zrobić ankiete, będzie łatwiej dla użytkowników nacisnąć niż napisać Zgadza się, ankieta ułatwi odpowiedź, a tak na marginesie...@mg team czy masz jakiś zwiazek z producentem woblerów owadopodobnych?
Sasanek Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 (edited) Dla mnie. Z własnej ciekawości prowadzę różne obserwacje, później je analizuje ot i tak w koło *badania to pojęcie względne nie trzeba się w tym dopatrywać nie wiadomo czego Dla mnie to bujda na resorach! Jeśli jakiś sklep przyznał by się do takiej sądy i udzielił by zniżkę dla członków forum, tak dzieje się np. na podkarpackim forum akwarystycznym, i to na prawdę działa! Chętnie udzielił bym takiej informacji. Jednak jeśli ma się to odbywać anonimowo przekaże moje spostrzeżenia oraz paragony z zakupów w sklepach wędkarskich z ubiegłego roku za opłatą. Edited February 20, 2012 by Sasanek
piter Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Koledzy,o wydatki na nasze "potrzeby"może pytać tylko jedna osoba...żona.Uważajcie co piszecie.:D:D
Guest Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Sasanek, żeby zniżki były w sklepach to trzeb w tym kierunku zadziałać samo się nie zrobi. Tyle że to raczej leży w gestii władz forum, co one na to i co mogą zrobić w tym kierunku Jeśli o mnie chodzi to podanie samych ilości, rodzaju i ilości pieniędzy nie wadzi w niczym. Co innego gdyby kolega prosił o firmy i np sklepy w których je kupujemy Gumy zależnie od tego ile urwę, bo jak trafię na jedną dobrą to jest ona bardzo długo. W sezonie szczupakowym średnio mi wychodzi 30 gum w pieniądzach od 2 do 3zł za sztukę. Plus rzadko małe gumki po 1zł. Woblery na moje szczęści do tej pory tylko około 10 za łączną kwotę 90zł I to na tyle z takich przynęt. Nic kolega nie pisał o główkach i stalkach ewentualnie kotwiczkach
Siksa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=26793&prevloaded=1&&start=20
mg_team Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Zbysiu2012 dziękuję koledze chociaż jeden normalny człowiek. Reszta cwani się jakby to ich nie wiadomo ile kosztowało, albo jakaś tajemnica była... śmiech normalnie jak dzieci... Myślałem, że forum internetowe jest właśnie miejscem gdzie można wymieniać się podobnymi informacjami, ale widocznie nie wszyscy dojrzeli. Raz jeszcze dzięki dla Kolegi Zbysia, pozdrawiam i dziękuję.
LuJu Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Reszta cwani się jakby to ich nie wiadomo ile kosztowało Kolego a ty się nie cwanisz? Myślę, że jakbyś normalnie się przedstawił, powiedział o co ci chodzi i jaki masz w tym interes to byłyby odpowiedzi. A tak ... jakieś badania... ale tak dla siebie... na innych forach kropka w kropkę to samo....
Recommended Posts