Jump to content

Recommended Posts

Posted

Polo z haftem to bardzo dobry pomysł! Najlepiej zrobić u producenta gadżetów kibicowskich, mają konkurencyjne ceny no i jakość jest pierwszorzędna. Mogą nawet zrobić projekt takiej polówki.

Posted
Polo z haftem to bardzo dobry pomysł! Najlepiej zrobić u producenta gadżetów kibicowskich, mają konkurencyjne ceny no i jakość jest pierwszorzędna. Mogą nawet zrobić projekt takiej polówki.

Mogę nawet wyszukać dobrego i taniego producenta takich gadżetów :)

Posted

Jestem chętny na czapką i koszulkę. Proponuje też zrobić naklejki na auto tylko czarne na przeźroczystej foli. Chyba że ktoś ma czarny kolor auta wtedy białe na przeźroczystej foli.;)

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Witam :) chciałbym dowiedziec sie w jaki sposób mozna zdobyc Koszulke PSW????? i ewentualnie do kogo w tej sprawie pisac:) jestem tu nowy i z góry dziekuje za odp

Posted

Nie prowadzimy ciągłej sprzedaży tego typu materiałów promocyjnych, być może przyszłości się to zmieni. To co wyprodukowaliśmy rozeszło się "błyskawicznie" ;) Na naszej giełdzie pojawiają się sporadycznie pojedyncze sztuki i tam należy ich szukać :)

• 2 months later...
Posted

Panowie, może wzorem lat poprzednich Administracja wysłucha prośby o jakieś koszulki, może czapeczki z logo ? Jeśli trzeba będzie w czymś pomóc to myślę że kilka chętnych osób się znajdzie.