Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam, jako zagorzały kibic naszej Reprezentacji pozwoliłem sobie założyć nowy wątek :) proszę o Wasze sugestie, uwagi i... emocje :) pozdrawiam i trzymam kciuki za Polaków :)

szkoda dzisiejszego meczu... była szansa na "ugryzienie" Greków, jednocześnie szczęście z karnego :):beer:

zachęcam do dyskusji :)

Edited by krig
Posted

Obstawiałem remis i był remis!! Cieszmy sie z tego bo mogło być po meczu!! Ogólnie chłopaki mają kondycje na jedną połowe! Z Rosją już tyle szczęścia nie będziemy mieli i dostaniemy konkretne lanie!!

Posted (edited)

:) będzie bardzo ciężko o mistrzostwo... brakuje "ostatniego" podania w ataku, no i te błędy w obronie, stres jednak robi swoje, niepewna gra mnie irytuje, czekam na "otwarcie" Naszych i luźną grę, wtedy będzie na co patrzeć. Niebawem kolejny mecz w grupie (Rosja - Czechy) remis będzie dobry :):beer:

kondycje maja dobrą, moim zdaniem brak wiary i spotrowego wqrwienia...

Edited by krig
Posted

"Nic się nie stało, Polacy, nic się nie stało" i to by było chyba tyle, może poza jeszcze jednym. Franek przygotował reprezentację dobrze , ale tylko na 25 minut gry. Niestety mecz trwa 90, a czasami więcej. Niektórzy łodzą się, ze będzie lepiej, ja jestem realistą i nie wierzę w cuda.:cool:

Posted

To był pierwszy i ostatni mecz jaki obejrzałem naszej kadry szkoda moich nerwów,po pierwszej połowie meczy Rosja -Czechy wiem na 100% szału nie będzie.

Posted

Rosjanie jadą nieźle... nie wiem jak na ich tle wypadną nasi, poczekamy zobaczymy... szlak trafia jak graja na dziesięciu i takie sytuacje się trafiają.

Posted

Mecz bardzo dobry, szybka gra niestety chwila nie porozumienia i 1:1. Wierzę że z Czechami powalczymy a Rosjanie zajdą daleko w tych mistrzostwach. Czy wyjdziemy z grupy? Szanse są!!! Najważniejsze to zawsze trzymać za swoją reprezentację.

Posted

. Czy wyjdziemy z grupy? Szanse są!!! Najważniejsze to zawsze trzymać za swoją reprezentację.

Ruskie mają już 2;1 66min będzie ciężko ja wybieram sie na rybki nawet radia nie włącze :D

Posted

ja obstawiałem remis 1:1 :) . pierwszej połowy nie widziałem bo była msza za syna (urodziny już 2 ;) a na drugą nie było na co patrzć . Teraz Polska vs Rosja!

Posted

Byle z czerwonymi przegrać nisko, ustrzelić jakąś bramkę. Jak wygramy z Czechami to mamy jakieś tam szanse na awans, bo liczą się też bramki a Czesi ich troche potracili. Grecja musi przegrać dwa mecze i mamy awans :) Ciężko będzie, z ruskimi przegramy na pewniaka. Pasuje cud z Czechami :)

Posted

Powiem tak zero kondycji:( a technika niech się schowa:pTylko chwalą się co oni nie są... Zamiast na zgrupowania na jakieś kurorty to na wyludnione miejsca zapodają i na treningach i niech ganiają za butelką wody.I jakimś mięskiem do jedzenia a nie do zaliczenia:o Wtedy kondycha będzie i będzie widać że chcą grać a przynajmniej za piłą zaczną biegać.:eek: Tak jak myślałem i tak się stało żenada.:mad:A z grupy to oni mogą wyjść jak Kacapy zrezygnują z EURO bo wątpię żeby nie wygrali następnych meczy...I tyle.A co do trenera jakiego by nie mieli to nie mają serca do gry i tyle.Wiadomo kasa też się liczy!!!Ale to mistrzostwa i trzeba mieć jaja i honor a nie pokazywać swoje słabości czyli w tym przypadku świeżość na 45 morze 55 minut....:cool:

Co do wilgotności na stadionie ze względu na zamknięty dach...nie tylko nam przeszkadzało Grecy też grali w tych warunkach:)I siły rozłożyli umiejętnie:D

Posted

Zastanawiające jest to że Smuda nie zrobił żadnej zmiany.Przecież Obraniak i Błaszczykowski oddychali już rękawami.

I bardzo miły prezent zrobił nasz selekcjoner Kamilowii Grosickiemu. Miejmy nadzieje że z " kacapów" ujdzie powietrze

do wtorku.:)

Posted

Panowie nie ma co się łudzić-Sborna Nas rozjedzie jak tylko będzie chciała i pokażą Naszym miejsce w szeregu!! Taka jest "bolesna" prawda!! A co do wyjścia z grupy, to daje Naszym 0,01%!!