krig Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 (edited) Witam, jako zagorzały kibic naszej Reprezentacji pozwoliłem sobie założyć nowy wątek proszę o Wasze sugestie, uwagi i... emocje pozdrawiam i trzymam kciuki za Polaków szkoda dzisiejszego meczu... była szansa na "ugryzienie" Greków, jednocześnie szczęście z karnego zachęcam do dyskusji Edited June 8, 2012 by krig
strongbow Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Mecz oceniam na 3 plus...brak pomocy i obroncow w ataku..ale i tak zdobedziemy mistrzostwo:D
manitu Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Obstawiałem remis i był remis!! Cieszmy sie z tego bo mogło być po meczu!! Ogólnie chłopaki mają kondycje na jedną połowe! Z Rosją już tyle szczęścia nie będziemy mieli i dostaniemy konkretne lanie!!
krig Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 (edited) będzie bardzo ciężko o mistrzostwo... brakuje "ostatniego" podania w ataku, no i te błędy w obronie, stres jednak robi swoje, niepewna gra mnie irytuje, czekam na "otwarcie" Naszych i luźną grę, wtedy będzie na co patrzeć. Niebawem kolejny mecz w grupie (Rosja - Czechy) remis będzie dobry kondycje maja dobrą, moim zdaniem brak wiary i spotrowego wqrwienia... Edited June 8, 2012 by krig
art-ski Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 "Nic się nie stało, Polacy, nic się nie stało" i to by było chyba tyle, może poza jeszcze jednym. Franek przygotował reprezentację dobrze , ale tylko na 25 minut gry. Niestety mecz trwa 90, a czasami więcej. Niektórzy łodzą się, ze będzie lepiej, ja jestem realistą i nie wierzę w cuda.
Mateusz91 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Kacapy pokazują część swoich możliwości na Czechach. Może być ciężko:(
kafel Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 "graliśmy jak nigdy..., a daliśmy "ciała" jak zawsze". cytat z Wirtualna Polska
strongbow Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Trochę wiary panowie...kto jak kto ale my wędkarze zawsze mamy nadzieje:beer:
jon987 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 To był pierwszy i ostatni mecz jaki obejrzałem naszej kadry szkoda moich nerwów,po pierwszej połowie meczy Rosja -Czechy wiem na 100% szału nie będzie.
krig Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Rosjanie jadą nieźle... nie wiem jak na ich tle wypadną nasi, poczekamy zobaczymy... szlak trafia jak graja na dziesięciu i takie sytuacje się trafiają.
www2020 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Mecz bardzo dobry, szybka gra niestety chwila nie porozumienia i 1:1. Wierzę że z Czechami powalczymy a Rosjanie zajdą daleko w tych mistrzostwach. Czy wyjdziemy z grupy? Szanse są!!! Najważniejsze to zawsze trzymać za swoją reprezentację.
ukleja Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 . Czy wyjdziemy z grupy? Szanse są!!! Najważniejsze to zawsze trzymać za swoją reprezentację. Ruskie mają już 2;1 66min będzie ciężko ja wybieram sie na rybki nawet radia nie włącze
Kajtelek2 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Wielkie Brawa na stadionie WAWA "TYTOŃ - Piękna Obrona:)"
uchal Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 ja obstawiałem remis 1:1 . pierwszej połowy nie widziałem bo była msza za syna (urodziny już 2 a na drugą nie było na co patrzć . Teraz Polska vs Rosja!
Mateusz91 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Byle z czerwonymi przegrać nisko, ustrzelić jakąś bramkę. Jak wygramy z Czechami to mamy jakieś tam szanse na awans, bo liczą się też bramki a Czesi ich troche potracili. Grecja musi przegrać dwa mecze i mamy awans Ciężko będzie, z ruskimi przegramy na pewniaka. Pasuje cud z Czechami
RICARDO Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Powiem tak zero kondycji:( a technika niech się schowa:pTylko chwalą się co oni nie są... Zamiast na zgrupowania na jakieś kurorty to na wyludnione miejsca zapodają i na treningach i niech ganiają za butelką wody.I jakimś mięskiem do jedzenia a nie do zaliczenia:o Wtedy kondycha będzie i będzie widać że chcą grać a przynajmniej za piłą zaczną biegać. Tak jak myślałem i tak się stało żenada.:mad:A z grupy to oni mogą wyjść jak Kacapy zrezygnują z EURO bo wątpię żeby nie wygrali następnych meczy...I tyle.A co do trenera jakiego by nie mieli to nie mają serca do gry i tyle.Wiadomo kasa też się liczy!!!Ale to mistrzostwa i trzeba mieć jaja i honor a nie pokazywać swoje słabości czyli w tym przypadku świeżość na 45 morze 55 minut.... Co do wilgotności na stadionie ze względu na zamknięty dach...nie tylko nam przeszkadzało Grecy też grali w tych warunkach:)I siły rozłożyli umiejętnie:D
tomek21 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Zastanawiające jest to że Smuda nie zrobił żadnej zmiany.Przecież Obraniak i Błaszczykowski oddychali już rękawami. I bardzo miły prezent zrobił nasz selekcjoner Kamilowii Grosickiemu. Miejmy nadzieje że z " kacapów" ujdzie powietrze do wtorku.
manitu Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Panowie nie ma co się łudzić-Sborna Nas rozjedzie jak tylko będzie chciała i pokażą Naszym miejsce w szeregu!! Taka jest "bolesna" prawda!! A co do wyjścia z grupy, to daje Naszym 0,01%!!
bronzo77 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Kiedyś były Orły Górskiego, a dziś są tylko biedronki Smudy . Ale z grupy wyjdziemy
Bogol Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Powinno być dobrze , jedenastkę mamy naprawdę dobrą !
DawidĆwikła Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 We wtorek mecz z Rosją, a Szczęsnego w bramce nie będzie,nie wiem czy Tytoń da radę.
Recommended Posts