Jump to content

Recommended Posts

Posted

Założyłem ten temat z myślą,że są tu jacyś amatorzy(profesjonalni) fotografowie:D Mam nadzieje,że temat sie przyjmie i będziemy wrzucać ciekawe fotki nie koniecznie związane z wędkarstwem:)

Żeby wszystko było przejrzyste, to najlepiej będzie jak w jednym poście będziemy wrzucać jedno zdjęcie;)

+(ewentualnie) nazwa

+ miejsce

+ sprzęt

Więc zaczne:

-Dom Gargamela

-Wisłok w Besku

-Canon AE 1 Program+Canon 50mm 1:1.8

img0031.jpg

Posted

Wątek ciekawy. Ja również mam nadzieję że się przyjmie :) Wrzucajmy fotki koniecznie z opisem j.w. - typ aparatu, obiektyw, miejsce itp.

Przyklejam go w dziale, będzie się wyświetlał jako pierwszy.

Posted

Wątek mistrz. Fajnie że ktoś jeszcze pstryka takimi dziadkami jak Canon AE. Aparacik starszy ode mnie :)

- tatry w rybim oku

- dolina 5ciu stawów

- Canon 5D+Zenitar 16mm Fisheye

post-204-14545023717889_thumb.jpg

Posted

Dodam jeszcze że najlepiej wrzucać fotki wcześniej przygotowane tak aby jakość była w miarę dobra. Rozdzielczość 800x600 i max. 230kb na jedno zdjęcie. Jeżeli wrzucimy fotkę która nie mieści się w tych granicach to system sam dostosuje rozdzielczość zdjęcia i wielkość pliku do ustalonego limitu.

Posted

Jakiś zamek na Słowacji pstryknięty przez szybę i krzaki z jadącego autostradą samochodu. Autor - Moja Żona. Sprzęt - idiotenkamera Sony Cybershot :D:D

post-472-14545023718364_thumb.jpg

• 2 weeks later...
Posted

Kolego @odidos napisałem w pierwszym poście aby wrzucać po jednym zdjęciu w poście, będzie wtedy to wszystko miało "ręce i nogi"!:-))

Pozdrawiam