Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Możecie polecić mi pokrowiec na wędki karpiowe 3 składowe 13 ft uzbrojone w kołowrotki big pit? Cena pokrowca tak do 150 zł MAX. Jeśli jest już taki temat to przepraszam (ja podobnego nie znalazłem). Z góry dzięki.

Posted

Total Protection System czyli TPS'y to praktycznie Invader'y tylko nie mają gumowego wykończenia przy sekcjach szczytowych i przy dolniku ;)

Posted

Ja bym sie w TB nie pchał!! Dość szybko urywają sie gumki przy zamkach!! A ostatnio kolega zamówił pokrowiec 12ft i za żadne skarby nie zmieścił tam wędek!! Zmierzyliśmy z moim (ten sam model) i okazało sie że jest krótszy o...dobre 5centymetrów!!!:-))haha ot taka ciekawostka!

Posted

Może było to pomiędzy pojedynczymi lufami w rożnych linach.

Invader (12 ft / 200 cm) a lufa TPS (12 ft / 205 cm) - 5 cm różnicy.

Myk jest niezły z podwójną lufą TPS (12 ft /187 cm) i to na pewno nie wjedzie na kijki 12 stopowe.

Trzeba brać pokrowiec pod kijka 13, a wkładać 12, albo wykonać telefon do nich może już to naprawili.

Lufa 13'' pasuje tylko na kije 12'' - ponieważ zostały pomylone wykroje... Niestety luf 13'' aktualnie brak.

Posted

Ja bym wybrał ten ProLogic'a.

W sumie żałuję, że wziąłem TB, bo kije również mam ProLogica, i z Emblemem jeszcze jakoś się mieści, ale z innym kołowrotkiem to już tak na styk.

• 1 year later...