Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

No właśnie miałem kupić sobie nowy młynek ....Pytanie czy jest sens:D sezon pstrągowy na Roztoczu od stycznia, na Sanie od lutego a tu czas się pakować:eek: 21 grudnia idę na lód nawet jak będzie 1 cm przecież się nie utopię skoro to i tak koniec :eek: A co z rejestrem połowów za 2012 komu go oddam Św. Piotr mi nie uwierzy ,że takie głupoty musieliśmy wypełniać tam na dole ha ha

Edited by rapala
Posted

Na przystanku widniał napis "21 grudnia - KONIEC ŚWIATA" pod nim nieco drobniejszymi literkami byl dopisek "no i hu. !" To jest właściwe podejście do tematu. Badacze pisma świętego na jakiejś górze czekali na koniec świata już 8 razy i NIC! Ja tam zakupiłem nowe sztuczne przynęty na nowy sezon. Pozostaje mieć nadzieję, że będzie udany.

Posted

hahahaha ;) Zadnego końca świata nie będzie. Ludzie tylko sobie stracha robią. Tego się nie da przewidzieć.

hm... Z kąd oni wiedzą ,ze akurat 21 będzie? Przez to ,ze kalendarz majów sie kończy ? Ale nasz sie nie kończy ;) Ten konieć świata to według mnie bzdura. "Nikt nie zna dnia ani godziny" ;)

Posted

Majom zabrakło miejsca na kamyku to się kalendarz skończył :)

O nieeeee koniec świata będzie 31.12.2069 - a przepowiedział mi to mój telefon komórkowy, bo to ostatnia data w jego kalendarzu. !

PS. Przed 21.12 chyba pewne sklepy będa przeżywać oblężenie i może nie być zasobów pitnych w tym dniu. Także gromadzić zapasy :P

pzdr :)

Posted

No i jest mały problem...20.12 kończy mi się przegląd na transportera,więc robić czy nie?Gorzej bo 19.12 dobiega końca OC...przedłużać umowę czy ewentualnie liczyć na wyrozumiałość służb mundurowych? wkońcu to prawie pięć stów...ech,jest dylemat.

• 2 weeks later...
Posted
Hehe, jak narazie serwis działa to swiat się jeszcze nie wali.

Do godziny 00 pozostało jeszcze trochę czasu. Głupole na jakiś górkach czekający na koniec z pewnością się niecierpliwią. Oj będą mieli miny..... :D:D:D