aresisko Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Czy ktoś łapie z pod lodu na tych zbiornikach?
aro Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 zajrzałem zaraz po nowym roku nad zalew jadąc z krosna do tarnowa ale nie widziałem żadnych śladów że ktoś tam łowił, dziury, ślady cokolwiek, kusi mnie żeby się tam wybrać ale wolałbym mieć pewność że lód pewny - zbiorniki na rzekach bywają zdradliwe - więc jak tam koledzy z pilzna - dyndacie mormyszkami co nie co na strzegocicach czy raczej lipa, wiem wiem pewnie tarnowiakowi (napływowemu;) nie odpowiecie - pozdrawiam:)
misiu Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Na trzciniaku brania są ale rybki niestety nie zadowalają mnie rozmiarem wszystkie puszczone więc bd rosły i jest nadzieje że przy następnym spotkaniu już bd większe a wtedy hyc je do wody i kiedyś naprawdę okaz , rozmarzyłem się po drodze może spotkać ją kłusol lub wędkarz który złowił rybe wymiar na 38 cm a ma ona wymiar ochronny 37 to do wora
kristofer1 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (edited) Czy ktoś łapie z pod lodu na tych zbiornikach? Bylem w tym roku pod lodem i pare małych okonków i jeden szczupaczek na mormyszke Edited July 7, 2013 by rapala
misiu Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Witam jak z maratonem pojechali już z zbiorników bo coś tam miało być a chciałem tam powędkować
ukleja Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Witam jak z maratonem pojechali już z zbiorników bo coś tam miało być a chciałem tam powędkować Zawody były na zalewie a zbiorniki były wolne
misiu Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Hej dzięki byłem dziś z Tatą na trzciniaku wynik koło 5 płoci łącznie 2 leszcze i nie wyholowany do końca leszcz i na spining skusił mi się okoń
pablo23004 Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Orientuje się ktoś jaka sytuacja na zbiorniku? Czy na wodzie jest lód?
Recommended Posts